Michelinkok skal løfte Molskroens »haut« niveau

Fransk-danske Michel Michaud skal i fremtiden stå i spidsen for at tegne de gastronomiske hovedlinjer for Djurslands-klenodiets restauranter. Molskroen afviser, at forfremmelsen sker med henblik på en plads i ny nordisk Michelinguide.

Michelinkokken Michel Michaud får ny, stor opgave på Molskroen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Pressefoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fem måneder. Så længe nåede Michel Michaud at være køkkenchef på Molskroens nyopnåede »Brasseriet« på det ligeledes nye »Molskroen Strandhotel«, før han blev forfremmet. Den erfarne kok, der har både Falsted- og Søllerød Kro på cv'et, får nemlig ansvaret for at tilrettelægge et samlet gastronomisk koncept på tværs af Molskroens restauranter.

Han blev i april hentet til Djursland fra en stilling som køkkenchef på Ruths Hotel i Gammel Skagen, og med den nye stilling får han et overordnet ansvar, som ikke tidligere er set på den gamle kro. Dermed vil han indgå i et tæt samarbejde med den daglige leder af strandhotellets brasseri og steakhouse, Hereford Beefstouw, Søren Winther, og Molskroens egen køkkenchef, Lasse Paulsen, som glæder sig til det nye samarbejde.

»Vi skal være de bedste på området og derfor levere det perfekte produkt hver gang i en atmosfære, der sikrer, at vores gæster gang på gang vender tilbage til Molskroen, både for genkendelsen og fornyelsens skyld. Vi skal konstant være i udvikling, og samtidig holde fokus på kerneområderne, som er lækker mad, eksklusivt miljø og detaljer overalt på stedet,« siger han i en pressemeddelelse.

Man kunne få den tanke, at fransk-danske Michel Michaud, der tidligere er blevet tildelt en stjerne i Michelinguiden med to forskellige spisesteder, er blevet forfremmet for at styrke restaurantens chancer for at få en plads i dækproducentens kommende guide til Norden, dækkende flere danske byer end København, men det afviser Molskroen.

»Det er en naturlig udvidelse af det samarbejde, der i forvejen er mellem Molskroen og Brasseriet. Det har ikke handlet om Michelin-stjerner. Skulle der komme en, vil de da blive glade, men det er ikke et mål i sig selv,« siger Susanne Carstens, der udtaler sig på vegne af kroen. »Molskroen er mere optaget af at give gæsterne en god oplevelse.«

Selv siger Michel Michaud, at »der skal ikke mangle noget, og de (gæsterne .red) skal forstå, hvad der kommer på tallerkenen. Det skal være uformelt og en hyggelig oplevelse at gå ud at spise, om det er Molskroens Restaurant eller Strandhotellets Brasserie.«