Lunken mad

www.just-eat.dk: Landsdækkende portal for pizzeriaer og fastfoodleverandører. Repertoiret i København er dog noget større.

Vi bestilte: En mørbradbøf med gorgonzolasauce, bagt kartoffel og salat til 114 kr. En græsk bøf med tzatziki, ovnbagte kartofler og salat til 69 kr, og 1 1/2 liter Coca Cola til 31 kr. Udbringningen kostede 25 kr.

Samlet pris: 239 kr.

Nogle aftener er det rart at få maden leveret ved hoveddøren, før man vælter om i sofahjørnet sammen med en eller anden detektiv og et enkelt mord. Allerede lidt over fire klikkede jeg mig derfor ind på www.just-eat.dk, fordi Bon Appetit på Smakkegårdsvej i Gentofte så ud til at kunne levere varen. Her tilbød de blandt andet at diske op med mørbradbøffer og gorgonzola-sauce og en græsk bøf med tzatziki og ovnbagte kartofler. Det var ingen sag at bestille, og betalingen forløb lige så uproblematisk.

Maden kan bestilles til levering på klokkeslæt med ti minutters interval - og jo tak, vi kunne godt tænke os, at få vores mad serveret klokken 18.20. Da sad vi så kampklare med kniv og gaffel, og det gjorde vi stadig et kvarter senere, hvor vi en kende utålmodige ringede til Bon Appetit for at høre, hvornår vi mon kunne vente vores aftensmad.

»Jeg har sendt ham til dig. Han er på trappen. Han banker på din dør nu,« lød det optimistiske svar fra en meget venlig mand.

Der skulle nu gå yderligere ti minutter, før budet nåede til Holte. Med to halvlunkne middagsretter og en stuevarm Cola - og ikke den Cola Light, som vi havde bestilt. Kødet var mørt, men tørt. Brødet var sejt, kartoflerne uinteressante, og tzatzikien var lettere lunken. Alt i alt ingen storslået, kulinarisk oplevelse.

På plussiden tæller dog, at der var rigeligt med kød, et væld af kartofler, og at salaten var frisk. Gorgonzolasaucen smagte fint, der var bare ikke helt nok af den.