En rigtig herrefrokost - og dens øl

Carsten Berthelsens bud på en fantastisk og udmarvende frokost, der kan strække sig fra tidlig morgen til langt ud på natten.

1) Marineret sild lagt på godt rugbrød med fedt har det pragtfuldt med Dunkel- og Schwarzbier.
2) Røget ål og æggestand trives med godt humlede sorter som pale ale og IPA
3) Røget sild med æggeblomme, radiser og purløg indgår en utrolig symbiose med Rauchbier
4) Fiskefileter med hjemmegjort remoulade hygger sig med mild eller kraftig pilsnerøl og/eller guldøl
5) Ferskrøget laks har det fortræffeligt med wienertyper og/eller Märzen
6) Pillede (fjord-)rejer i rørt majonaise bør ledsages af bière de garde eller Saison
7) Frikadeller med surt har det strålende med Dubbel
8) Mørbradbøf eller dansk bøf med stegte løg trives med brown ale
9) Leverpostej med rødkål ledsages flot med massieve ale
10) Flæskesteg med god svær hygger sig med belgisk inspireret lys  klosterøl
11) Skinke med italiensk salat skal ha’ Bockbier – mild eller stærk
12) Krydrede pølser ledsages med held af belgisk Gylden
13) Mild og stærk brie har det fortræffeligt med Triple 
14) Stærke skæreoste bør serveres med strong ale
15) Skimmelost som fx gorgonzola med porter
16) Blå skimmelost og stærk lagret ost (som Gamle Ole) med Imperial stout
    Og så på hovedet i seng efter en pragtfuld dag og nat…