Ugens Extravaganza: Bedre end chokolade…

Havde påskeharen glemt dig? Berlingske guider dig til fem eksklusive forårsbebudere, der holder længere end dine påskeæg. De gør muligvis et indhug på bankkontoen, men de sætter sig ikke på sidebenene.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Duftevand til deling

Louis Vuitton tager forskud på sommeren med tre nye unisexdufte, der er udviklet i parfumebyen Grasse, og som er herligt ukrukkede i deres komposition. Den gule Sun Song er ikke bare pænere end påskeliljer, den dufter også bedre. Sprød orangeblomst, sur citron og sødmefyldt musk. Sådan.

Sun Song, Les Colognes, Louis Vuitton

1650 kr. for 100 ml.

Kæk, men klassisk

Burberryternen kommer måske nok fra foret på soldaternes trenchcoats under 1. Verdenskrig, men når den pryder dit hoved og skærmer for forårets skarpe solstråler, virker den anderledes charmerende, nutidig – og nærmest munter. Den ternede baseball cap tilhører Burberrys herresortiment, men mon ikke gavtyvens foretrukne hovedbeklædning også kunne friste kvindelige læsere?

Vintage Check Baseball Cap, Burberry, 2100 kr.

Blikfang

Mulberrys chefdesigner, Johnny Coca, har en fortid hos Céline, og arven fra den franske trendfabrik fornægter sig ikke i hans første solbrillekollektion for det britiske modehus. Heldigvis. Brillerne er hverken outrerede eller trendy, men derimod tidløse og klædelige. Vælg en chokoladefarvet version og glæd dig over dem langt ind i sommermånederne.

Eye Candy

Hvis diamanter er en kvindes bedste ven, så er ferskvandsperler hendes foretrukne flirt. Dette forår skal de gerne se så forvitrede, naturlige og organiske ud, som overhovedet mulig. Og hvem vil ikke hellere have eye candy i ørerne end chokoladeæg i slikskålen?

Apisto øreringe, ferskvandsperler og 14 karat guld, 5400 kr.

Sæt form over indhold

Hvis du skal vælge mellem form og indhold, så vil forårskollektionen fra Royal Copenhagen sætte din beslutsomhed på prøve. For æg af marcipan og nougat holder sjældent længere end helligdagene. Men den kaprifolieblomstrede bonbonniere er raffineret nok til at stå fremme, længe efter påskeferien er forbi.

Bonbonniere, Kaprifolie, Royal Copenhagen 389 kr.