Sharon Stone raser – måtte ikke date mænd online

Nytårets uhøjtidelige nyhed dækker over en alvorlig kendsgerning: At kendte sommetider har ringere kår end os andre.

Sharon Stone er blevet 61 år og på jagt efter en kæreste. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Samson/AFP/Ritzau Scanpix

En af Hollywoods største stjerner er blevet for kendt til dating.

Sharon Stone fik for nylig lukket sin profil på Bumble af en forståelig og alligevel lidt ærgerlig grund: Brugere af det populære datingsite vurderede hendes profil som fusk og anmeldte den derfor til administratorerne!

Den nu 61-årige skuespiller kom på alles læber med filmen »Basic Instinct« fra 1992 om opklaringen af et mystisk mord. Politimanden i skikkelse af Michael Douglas bliver stadig mere betaget af en kvindelig forfatter og kan derfor ikke se hende som den mest sandsynlige gerningsmand.

Sharon Stone med Michael Douglas og Jeanne Tripplehorn ved sin siden efter optagelserne til »Basic Instinct« med Paul Verhoeven som instruktør i 1992. Fold sammen
Læs mere
Foto: Michel Gagne/AFP/Ritzau Scanpix.

Filmen fik især omtale for en scene med nøgenhed ud over det sædvanlige: Sharon Stone sætter sig på en stol, tænder en meget sanselig cigaret og afslører undervejs sine kønsdele under nederdelen.

Ophævede forlovelse pr. post

Privat var kendissen dengang kæreste med filmproduceren Bill MacDonald og ophævede siden forlovelsen på en ret så flamboyant måde – hun returnerede sin ring med almindelig post.

Hun har siden været inde og ude af en række forhold og i praksis været single det seneste års tid. Så hun oprettede en profil på Bumble og håbede det bedste.

Bumble er USAs næststørste datingapp efter Tinder og meget populær hos kvindekønnet: Den kvindelige part skal tage første skridt i heteroseksuelle forbindelser og har altså serveretten alene.

Folk fandt det bare helt usandsynligt med en så kendt type blandt sitets flere end 50 millioner profiler og indberettede den. Sharon Stone måtte derfor se sin konto på datingsitet spærret og gjorde selv opmærksom på den lille misforståelse i et tweet:

Administratorerne har siden beklaget og budt stjernen fra »Basic Instinct« hjerteligt velkommen mellem alle de andre på udkig efter ægte kærlighed.