Ugens gæster til »Danmarks største privatfest«

Modeekspert Lotte Freddie og chefredaktør på Euroman, Kristoffer Zøllner, går tæt på de kendtes fremtræden.

Kristoffer Zøllner og Lotte Freddie. Foto: Søren Bidstrup. Fold sammen
Læs mere

Blonder og rosetter

af Lotte Freddie

TV2 Zulu havde inviteret Tori Spelling til »Danmarks største privatfest«, Zulu Awards, for at overrække prisen til »Årets bedste TV-serie« – »Sjit Happens«. Stjernen fra 1990ernes kultserie, Beverly Hills 90210, der kører på kanal Zulu, henrykker igen som den dydige Donna Martin.

Den amerikanske stjerne, der »elsker København«, må dog have undret sig over lidet ophidsende dansk, kunstnerisk festpåklædning, der for kvindernes vedkommende især åbenbarede sig som rædselsudgaver af modens transparente trend, resulterende i sorte, grufulde, misforståelser, understreget af tilsvarende hæslige klumpesko.

Elegante undtagelser var Birgitte Hjort Sørensen i sort buksedragt fra Stella Mc Cartney og Stephania Potalivo i creme maxikjole fra Asos. Tori Spelling var eneste festdeltager klædt i galla – lang sort, rygsnøret corsage kjole af Solstiss-blonder fra hoften asymmetrisk besat med organza rosetter, der breder sig ud på skørtet med slæb.

Lange øreringe med facetslebne sorte sten fra Stine A understreger Rikke Gudnitzs flotte design, der, med Søren Hedegaards fine makeup, klædte en oplagt og positiv skuespiller, forfatter til seks bøger og mor til fire. Dog er en blondines lyse hår flettet til en frikadelle på det ene øre rigtig svær. Selv på en Donna ...

FOTO: MARTIN SYLVEST Fold sammen
Læs mere

Pæn som Christopher

af Kristoffer Zøllner

»Hej Christopher, løb din vej over grænsen til et andet sted, hvor du kan være i fred,« sang Gasolin for mange år siden, og det nummer kunne næsten handle om landets lige nu største popstjerne og det liv, han lever i overhalingsbanen med hysteriske fans og det glade vanvid.

Albumaktuelle Christopher Lund Nissen er bare svær at komme udenom, og i denne måneds Euroman har vi da også sat den 24-årige på forsiden. Opskriften på den store succes synes at være gjort af lige dele musikalitet og en gennemsympatisk personlighed – tilsat en dosis tandpastasmil og et drys charmekrøller.

Christopher ligner synet af bølgende kornmarker og smager som Stryhns leverpostej (hvad han faktisk spiser en del af) og ligner enhver anden selvbevidst ung mand med sine kridhvide sneakers og T-shirt, gulerodsbukser og læderjakke.

Alt sammen så korrekt og moderigtig, at det bliver lidt kedeligt. Christopher er squeaky clean, renskuret og dybderenset, så man nærmest kan dufte sæbeskummet gennem avissiden.

Men omvendt er det også befriende, at der i denne tid, hvor selv den lokale barista og pædagogmedhjælperen i SFO’en ligner Keith Richards, at der er en, som tør stå ved sin pænhed. Så løb din vej, Christopher, til et sted, hvor du kan være pæn i fred.

FOTO: MARTIN SYLVEST Fold sammen
Læs mere