Ret meget bar hud

Stine Ladefoged viste en kollektion med masser af hud, Mø-hår og strik. Men det er svært at få styr på, hvem Stine Ladefoged egentlig selv er.

Stine Ladefoged, Copenhagen Fashion Week 2014. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Modellerne havde høje hestehaler, siddende skævt på hovedet som sangerinden Mø, da de viste Stine Ladefogeds kollektion frem på Rådhuset torsdag formiddag.

Stine Ladefoged gør sig især i strik, og her var som altid kjoler og toppe i fin strik, men også korte kjoler, nederdele og toppe, begge meget korte og med kig til maven. Der var i det hele taget rigtig meget hud i kollektionen, som var tætsiddende og kort.

Er du på mobilsitet, så se billedserien her

Farverne var skarp gul, hvid, blå og sort, og der var især korte nederdel med lidt løse korte toppe til og strikkede heldragter (inklusive godt med kig på huden), især den sidste var måske mere speciel end egentligt køn.

Et skelet-print på kjole og nederdel i både blå og sort/hvid var såmænd meget fint, men minder en del om de print, Anne Sofie Madsen har vist flere gange, ligesom hvide kjoler med skarpe skuldre heller ikke virkede superoriginale.

Stine Ladefoged er dygtig til strik, og hendes nærmest bikini-lignende toppe er fine og morsomme, men det var svært ikke at få fornemmelsen af, at man så blodfattig udgave af Anne Sofie Madsen, og at Stine Ladefoged skal bokse lidt mere med at finde ud af, hvem hun egentlig selv er.