Opture og nedture ved MTV Movie Awards

Modeekspert Lotte Freddie og chefredaktør på Euroman, Kristoffer Zøllner, går tæt på de kendtes fremtræden.

Kristoffer Zøllner og Lotte Freddie. Foto: Søren Bidstrup.
Læs mere
Fold sammen

Sidste Skrein

af Kristoffer Zøllner

Her på siderne slår vi ofte ned på typer, som ikke rigtig gider klæde sig efter begivenheden, men i stedet dukker op med en lidt sløset jeg-kommer-sgu-da-som-jeg-er-attitude. Intet er mere trættende end det, og desto mere glædeligt er det, når man støder ind i den slags mennesker, som forstår at overholde en ­udtalt såvel som uudtalt ­dresscode og samtidig twiste den i en personlig retning.

På det seneste har vi vendt tommelfingeren nedad til Lars H.U.G.s gummisko hos Dronningen og opad til Paul McCartneys underspillede elegance. Og nu skal vi have den frem igen – altså den opadvendte – for dagens mand på den røde løber, den 33-årige britiske rapper og skuespiller Ed Skrein (»Transporter«, »Game of Thrones« og senest danske »The Model«) var forleden på en svær opgave, men bestod med topkarakter.

En begivenhed som MTV Movie Awards kan nemlig være en fælde, mange falder i. For det er jo principielt galla, men også bare sjov og ballade, og hvilket ben skal man så stå på?

Ed Skrein valgte at tage den hele vejen ud i sit three piece suit med vest og guldknapper i en lilla farve, som alle andre steder end her kunne virke malplaceret. Læg dertil elegante sorte sko og en perfekt sidste skrig-længde på bukserne, og vi sidder tilbage med et anerkendende smil.

FOTO: REUTERS/PHIL MCCARTEN Fold sammen
Læs mere

For meget

af Lotte Freddie

Teenage- og actionfilmstjerner dominerede gæstelisten til The MTV Movie Television Awards, som blev afviklet forleden i Los Angeles. Også Oscarvinderen Charlize Theron, der selv var nomineret i tre kategorier, deltog i eventet.

Hun spiller sammen med Jessica Chastain og Chris Hemsworth i filmen »The Huntsman: Winter’s War«, og de tre introducerede sangerinden Halsey, der opførte »Castle« fra filmen. Charlize Theron er, bl.a som ansigt for Dior, kendt for sine couture-rober, gerne udskårne, der foreviges, beundres, kommenteres og kritiseres til diverse galla events.

Men også en superstjerne kan fejle. Der foregik simpelthen for meget på hendes sorte, transparente blondekjole fra Alexander McQueen. Kjolen var overdesignet – over blonderne slørede en plisseret silkenederdel de sorte, højtaljerede underbukser à la Esther Williams-badedragt.

Den dybe udskæring var kantet med flæser, som yderligere var besat med glimtende sølvsommerfugle, der også fik lov at flyve i taljen, over hoften og håndleddet. Som kontrast kun et par krystaløreringe fra Solange Azagury-Partridge under en enkel, tilbageskrabet frisure.

Den forhenværende models lydefri skikkelse med ben i utrolige stropsandaler har været bedre klædt. Gotisk, sort og gennemsigtigt er topmoderne, men genren er designmæssigt vanskelig at løse, den udarter sig ofte til billigt – her til overlæsset.

FOTO: EPA/NINA PROMMER Fold sammen
Læs mere