Nørrebro, så er der leveret!

Wood Wood viste en ualmindelig god kollektion, der om et halvt år vil være en hyppig fornøjelse at opleve i gadebilledet.

Copenhagen Fashion Week - Wood Wood torsdag den 9. august Fold sammen
Læs mere
Foto: Andreas Beck
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Wood Wood var torsdag aftens sidste show, kl. 23 i galleriet Michael Andersen Comtemporary på Amager, og selv om modetyperne var lidt trætte i blikket, var det glemt, det sekund den første model kom ud.

Se også: Wood Wood hyldede den urbane ungdom

Wood Wood laver både herre- og dametøj, eller som det burde kaldes: drenge- og pigetøj, for målgruppen er yngre end de fleste andre mærker i modeugen. Men dog så bredt appellerende, at Wood Wood i denne sæson både har lavet designsamarbejde med taskefirmaet Eastpak og med fodboldklubben FC København, som man har designet en udebanetrøje for.

Farverne var grøn, bourdeaux, bruun, gul, blå og hvid. Prints som leopard og en anelse blomster. Jakker i habitform med med felter af nylonstof (lyder sært, fungerede godt. Vil være perfekt i Nørrebros Blågårdsgade eller Vesterbros Søndre Boulevard).

Lange habitjakker, sporty bukser. Shorts. Skjorter med farvede felter, der trækker alvoren ud af bankmandsuniformen. Smalle nederdele under knæet men med en løs overdel til (f.eks. fin leopard-ish printet jakke) og sæt med smalle bukser og kasseformede overdele. Uhøjtideligt, med sportsdetaljer, der giver fornemmelsen af funktionalitet.

Det var en kollektion, som vi kommer til at se rigtig meget i gadebilledet, fordi den er ganske enkelt er både interessant og virkelig brugbar. Den rammer den udefinerbare fornemmelse af... ungdommelighed (oh yes, man er 5.000 år gammel, når man skriver den slags ord og misunder andre den tilstand) og en ikke for voldsom afstandtagen til resten af verden.

Og føler man sig lidt for gammel til Wood Woods tøj, kan man altid gå forbi butikken på Gl. Mønt og se lidt på deres accessories, for lædertingene var i al deres enkelhed tidløse.

Wood Wood var en overbevisende god afslutning på en mere end almindelig god modeuge-dag.

Se også: Wood Wood hyldede den urbane ungdom