Munthe vil bare elskes

Naja Munthe var tilbage på show kalenderen. Men hun ville for meget.

Foto: Malene Anthony Nielsen. Munthe fremviste torsdag eftermiddag den kommende AW17 kollektion i Copenhagen Skatepark.
Læs mere
Fold sammen

Naja Munthe var med mærket Munthe tilbage i show kalenderen og holdt torsdag eftermiddag show i Copenhagen Skatepark, hvor hun bænkede gæsterne, før en flok unge skatere tog et par runder og viste et nogle tricks.

Da de var færdige, kom modellerne marcherende i stiletter, hvilket de havde svært ved at forene med skatebanens niveauer, og det er desværre et godt billede på showet, for Naja Munthe ville for meget, og derfor sad man med en manglende fornemmelse af, hvad det var, hun virkelig ville.

Der var mange ting på spil: pels i mange farver, denim, camouflageprint og ditto jakker med påsatte mærker. Der var tern, broderi, poncho i multifarvet strik, glimmer, plisserede nederdele i guld, sporty elementer, læder, glimmer og jakkesæt, bløde bohemekjoler.

Og så var der også et hint til Donald Trump. Nogle af modellerne bar sweat shirts, hvor der stod »OK I lied«, og som led i finalen bar en model et Trump ansigt, og Naja Munthe selv en T-shirt, hvor der stod »Pussy Grab back«. Det kan få jo være uenige i, men det virkede lidt påklistret og som et ufarligt statement.

Der var smukke farver, den røde, som er alle steder, fine røde tern på skjorter i blød kvalitet, kraver som på »Det Lille Hus på Prærien«, fine lange tunikaer og den afdæmpede udgave af camouflage printet især i rød.

Naja Munthe har en fin poetisk åre, som druknede i et forsøg på at være ung og sporty, og det var ærgerligt, for når hun lod sin indre hippie titte frem, kunne man fornemme, hvem hun er, og ikke, hvad hun gerne vil være.

Faren er jo, at når man vil det hele, kommer man til at man ikke ville noget som helst for alvor.

Se kollektionen her: