Modelbureau deler nye fotos af prins Nikolai: »Vi har booket ham ud fra hans udseende, og ikke fordi han er prins«

Prins Nikolai er kommet i stald hos modelbureauet Scoop Models, der allerede har delt nye billeder af den unge prins.

Prins Nikolai er kommet i stald hos modelbureauet Scoop Models, der allerede har delt nye billeder af den unge prins. Fold sammen
Læs mere
Foto: Vianney Le Caer

18-årige prins Nikolai er sprunget ud i en karriere som model, og der har været fart på, siden han for halvanden uge siden gik sin første catwalk for modehuset Burberry.

Mandag kunnet BT oplyse, at prins Nikolai er blevet tilknyttet modelbureauet Scoop Models. Det bekræftede bureauets indehaver til avisen.

På sin officielle Instagram-profil har modelbureauet også allerede delt syv nye billeder af prins Nikolai, som er taget af fotografen Marco van Rijt.

»Prins Nikolai. Nye fantastiske billeder af Marco van Rijt,« skriver modelbureauet til billederne af prins Nikolai.

Til BT fortæller Bente Lundquist, indehaver af Scoop Models, at prins Nikolais karrierevalg møder støtte fra hans forældre, grevinde Alexandra og prins Joachim.

Hun er desuden stolt af at kunne tilføje prins Nikolai til bureauet.

»Vi har booket ham ud fra hans udseende, og ikke fordi han er prins, men det er jo ikke nogen ulempe. Jeg har mødt ham ved forskellige lejligheder gennem hans mor, og der har jeg, siden han var barn, sagt, at han har nogle fantastiske flotte træk,« siger Bente Lundquist, der er indehaver af Scoop Models, til BT.