Agent Provocateur Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto

Tekinoktay Finest Lingerie

Tekinoktai Fold sammen
Læs mere
Foto: Jan Jørgensen.

Tekiniktay Finest Lingerie blander fransk boudoir-stemning og hipt berliner-miljø. Som et barn i en slikbutik overvældes man af et unikt univers af hånddekorerede bøjler, heldragter i silke, blonder og bomuld, flæser og farver fra Berlin, Italien, Paris og København. Det handler ikke om at være andres bolche i en fin indpakning, men om at føle sig godt tilpas. Og med Tekinoktay Finest Lingerie er der god chance for at missionen lykkes.

Agent Provocateur

Foto: Linda Kastrup.

Blandingen af det frække, eksklusive og provokerende har gjort lingerimærket Agent Provocateur til et af de mest brugte af så store stilikoner som Kylie Minogue, Beyoncé Knowles, Gwen Stefani og Paris Hilton. Udover undertøj i enhver afskygning sælges der, i forretningen i Pilestræde, også hypersofistikeret erotisk legetøj, ridepiske besat med swarovski-sten, erotiske noveller og speciel fremstillede spillekort til "Winner takes it all"-strippoker, pakket ind i silkeblødt fløjl.

Lust

Lust Butik Fold sammen
Læs mere
Foto: Jan Nørgaard Larsen.

Da Lust åbnede for 9 år siden var den lidt af en sensation. Det var første gang, man i Danmark så en decideret luksuspræget butik, som solgte avanceret sexlegetøj og undertøj i den mere kinky ende af skalaen. Filosofien bag butikken er, at alle skal kunne føle sig godt tilpas og finde noget, der kan gøre en selv eller andre gladere. Og det er lykkedes Lust, at skabe en atmosfære, hvor det synes helt naturligt at bede om vejledning til det elektroniske sex-legetøj, som man finder i butikkens nederste etage. Ellers byder butikken på et bredt udvalg af aggregater, der kan være med til at skabe 1001 nats eventyr derhjemme: afrodisiske aromaolier og parfumer, udfordrende brætspil til kærester, videoer og bøger.

Bedtime

Bed Time Interieur Fold sammen
Læs mere
Foto: M. Elisabeth Sørensen.

Udefra set ligner Bedtime en traditionel pæn lingeributik, men i butikkens nederste etage gemmer der sig et pænt stort udvalg af ekslusivt sexlegetøj erotiske film og frække spil til kærester. På 1. salen finder man sofistikeret lingeri med romantiske blonder og fine prikker fra mærker som Prinsesse Tam Tam og Hoff by Hoff. Butikkens ejer, Ann, vil gerne give kærester inspiration til, hvordan de kan blive ved med at lege, når det er sengetid. Udenfor lukketid holder butikken temaaftner for både kvinder og mænd, og man kan sågar bestille homeparties, hvor veninder mødes og får inspiration til, hvordan man bevarer romantikken og erotikken i parforholdet.