Se Rihanna i dansk design

Under en koncert på Filippinerne i sidste uge sang og dansede Rihanna i et outfit fra en dansk upcoming designer, der har studie i København. Se hvem her.

Rihanna iført tøj fra den danske designer Asger Juel Larsen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis du følger med på Rihannas instagramprofil 'Badgalriri' har du måske bemærket billedet fra den 19. september, hvor hun optræder i Manila på Filippinerne? Og hvis du har, har du måske også bemærket et dansk islæt?

Der er nemlig masser af dansk design at spotte på billederne af den populære sangerinde. Til koncerten sportede hun et helt sæt fra den danske upcoming designer Asger Juel Larsen, som bestod af net-shorts, en net-top en net-hættetrøje og hårbånd - alt sammen i hvidt neopren.

Sættet er fra den københavnerbaserede designers kommende SS/14 kollektion, som blev fremvist ved Copenhagen Fashion Week i august, hvor Asger Juels show fik mange roser med på vejen.

Selvom Asger Juel Larsen laver herretøj, holdt det åbenbart ikke Rihanna tilbage, og det er da heller ikke første gang, at hun er trukket i herretøjet. Da hun gav koncert på dette års Roskilde Festival optrådte hun nemlig i en oversized baseballskjorte fra det engelske brand K-T-Z.

Publikum skulle efter sigende have været mere end tilfredse med koncerten i Manila, og måske har Asger Juel Larsens design også spillet ind. Vi synes i hvert fald, at det er sejt.

Se det danske designer-outfit in action herunder: