Nyt luksus-outlet sælger kendte mærker for en slik

Ny butik i København skærer op til 70 procent af prisen på kendte mærkevarer.

Hvis man er vild med at spare penge på lækkert mærketøj, så skal man kigge forbi Grønningen.

Her har webshoppen Garage cph netop slået dørene op til en spritny butik fyldt med tøj til kvinder. Her kan man spare op til 70 procent på tidligere kollektioner fra en lang række forskellige brands. I butikken kan man støde på mærker som Britt Sisseck, American Vintage, FWSS og Raiine.

Læs også: AOK guider til alle byens lagersalg

Alle varerne er særligt udvalgt af butikkens ejer, så det er altså ikke hvad som helst, der bliver solgt her. Katrine Leerhøj er kvinden bag butikken. Hun har mere end 20 års erfaring fra tøjbranchen. Hun startede Garage cph op på nettet, og nu har hun altså udvidet og åbnet en fysisk butik.

»Jeg har længe haft lyst til at skifte spor fra min agentvirksomhed og har gennem de sidste to år arbejdet med tanken om et luksusoutlet hvor setuppet er fuldstændig som i en almindelig high end-butik. Når du handler hos Garage cph, hvad enten du handler på nettet eller i vores showroom, får du en oplevelse ud over det sædvanlige,« lyder det fra Katrine Leerhøj.

Læs også: Guide: 7 eksklusive outlets i København

Butikken er åbnet på Grønningen, og den fungerer både som showroom og butik.

»Vi har været så utrolig heldige at få fingrene i en smuk gammel garage, som tidligere har huset et kunstnerværksted. Garagen har fået en makeover og afspejler nu den følelse af luksus, kreativitet og lethed som er så vigtig for mig,« siger Katrine Leerhøj.

Hvad: Garage cph
Hvor: Grønningen 5, gården – 1270 København K
Hvornår: Torsdag og fredag kl. 12-18