Nordvest har fået ny vinbutik

Vin de Table er Nordvests nye vinhandel. Her er et stort udvalg af økologisk, biodynamisk og naturlig vin - men også øl, cider, spiritus kaffe & ost.

Foto: PR

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for folkene bag Melin Vin Vinimport, de de i december 2016 åbnede vinbutik med et stort udvalg af økologiske, biodynamiske og naturvine. Melin Vin sælger i dag vin til Københavns bedste restauranter men syntes også, at alle skal have lov at drikke med.

Guide til dig som skal ud og rejse: Her spiser du godt i Københavns Lufthavn

Lokalet, som ligger i indre Nordvest, et stenkast fra Nørrebro Station, har i over 40 år huset Skjold Burne, og dermed er der en historisk rød tråd i lokalet, som også bliver bevaret under renoveringen.

Området i Nordvest er et af Københavns mest tætbefolkede områder, og igennem renoveringen har butiksindehaverne oplevet et kvarter, der har sin styrke i lokalt sammenhold mellem forskellige kulturer, unge som gamle.

Overblik: De fedeste restauranter der åbnede i København i 2016

»Vi er meget taknemmelige for den velkomst, vi har fået af de lokale, og føler, at der er et behov for denne type butik i dette område,« fortæller Christopher Melin, som er en af medejerne.

Vinhandlen har fået navnet Vin de Table, som på dansk kan oversættes til »bordvin«. For ejerne er det et navn, som indbyder til drikfældighed, men også til opgør med nogle af de klassiske vindogmer. Ud over vin bliver der solgt øl, cider, spiritus, kaffe og ost i forskellige prislejer.

Hvad: Vin de Table
Hvor: Frederikssundsvej 33, Nordvest