Min ombygning: Tilbygning gav plads til walk-in-closet

Da Heidi og hendes familie blev forøget med en tredje søn, måtte de lave en tilbygning for at kunne blive boende i huset nord for København. Det gav endelig plads til en walk-in-garderobe.

Forside
Tilbygning med forældresoveværelse og walk-in-closet. Fold sammen
Læs mere

Hvorfor skulle I bygge om?
»Da vi købte huset, var det ikke blevet rørt i 30 år, så vi måtte i gang med en totalrenovering. For at få plads til værelser til alle, byggede vi bl.a. tørreloftet om til en beboelig førstesal. Men da vi nogle år senere skulle have vores tredje dreng, måtte vi indse, at pladsen blev for trang. Vi overvejede at flytte, men vi er så glade for huset, som ligger tæt på børnenes skole og institution, det er relativt tæt på byen, og det ville være en kæmpe omgang at flytte igen. Så vi blev enige om, at den bedste løsning var at bygge til.«

Heidi havde længe drømt om et walk-in-closet, så da hun og hendes mand fik lavet en tilbygning, der skulle være forældreafdeling, vidste hun, at nu skulle det være. Både farve og design så hun på et køkken på Instagram, og det er designet og bygget af Handcrafted Interior. Bænken, som samler rummet og er praktisk at lægge tøj fra på, er fundet i Jysk. Fold sammen
Læs mere

Hvordan besluttede I, hvad tilbygningen skulle rumme?
»Med tre drenge i huset, var det ret oplagt for os at bygge en forældreafdeling, hvor der er ro på. Vi lavede derfor førstesalen om til børneværelser og fik tegnet en tilbygning i et lidt lavere niveau, så man går nogle trin ned til vores afdeling. Vi besluttede, at vi i forbindelse med soveværelset ville have et walk-in-closet. Jeg har altid drømt om at få et walk-in, og vi manglede virkelig skabsplads i huset. Mange spørger undrende, hvorfor vi dog ikke valgte at få et forældrebadeværelse i stedet for. Men altså, med tre drenge i huset, har man ikke tid til at være ret længe på badeværelset.«

De lysegrå og hvide toner går igennem hele huset, ligesom skabene også findes i både køkken og entré. Det giver en harmonisk sammenhæng. Fold sammen
Læs mere

Hvordan valgte I, hvordan det skulle se ud?
»Jeg havde set et køkken på Instagram, som jeg med det samme vidste jeg også gerne ville have. Jeg fandt ud af, at det var fra Handcrafted Interior, som jeg begyndte at følge på Instagram, og jeg var virkelig vild med deres arbejde. Derfor besluttede jeg mig for, at de ikke bare skulle lave køkkenet, men også skabe til vores entré og ikke mindst vores walk-in-closet. Alt er ens, og det giver en dejlig rød tråd gennem huset.«

Heidi, som er advokat, bor sammen med sin mand, Mads, der er IT-direktør, og deres tre sønner i et hus fra 1929 nord for København. Fold sammen
Læs mere

Hvordan fandt I ud af, hvordan skabene skulle indrettes indvendigt?
»Vi fik god rådgivning af Charlotte og hendes kolleger fra Handcrafted Interior. Jeg var jo slet ikke vant til al den plads, så det var rart med vejledning til, hvad jeg dog skulle bruge den til. Da vi har et vindue i rummet, vidste jeg, at jeg ville have noget under, så der ikke opstod et hul mellem skabene på den side. Vi fandt frem til løsningen med hylder til de sko, der er mest i brug, og det giver et fint afbræk, samtidig med at der stadig er harmoni i udtrykket.«

Da der er et vindue, der skaber smukt lysspil, i rummet, fik Heidi bygget hylder til de sko, hun og hendes mand bruger mest. Fold sammen
Læs mere