Luksusbrand åbner ny butik på Højbro Plads

Endnu et af de dyre luksusbrands slår snart dørene op på Højbro Plads i hjertet af København.

Foto: PR

Hvis du elsker eksklusiv mode, kan du godt begynde at glæde dig, for franske Hermés Paris har netop lejet sig ind på en af de dyreste adresser i København - Højbro Plads 4.

Den store hjørnebygning kommer til at rumme intet mindre end 850 m2 fyldt med Hermés' eksklusive beklædning, smykker, tørklæder, parfumer og ure.

Læs også: HAY Vintage har åbnet shop i København

Tanken er, at butikken skal være brandets skandinaviske flagskibsbutik med international standard. Derfor skal der foretages en større ombygning, så butikken kommer til at afspejle Hermés stilrene look og samtidig passer ind i ejendommen.

Butikken forventes at stå klar til åbning i sommeren 2017, hvor den kommer til at være nabo til andre verdenskendte brands som Louis Vuitton, Prada, Valentino og Saint Laurent, der inden for de sidste par år ligeledes har etableret sig i Københvans centrum.

Læs også: Guide: De 10 på Værnedamsvej

Hermés er dog ikke de eneste, der har lejet sig ind på adresen Højbro Plads 4/Læderstræde 1-3. En del af underetagen i bygningen er nemlig lejet ud til en endnu ikke offentliggjort café/restaurant i den dyre ende, der skal udfylde ca. 600 m2 på Læderstræde-siden af bygningen.

Foto: PR.

Hvad: Hermés Paris åbner flagshipstore
Hvor: Højbro Plads 4
Hvornår: Sommeren 2017