København har fået en ny lyserød sneakerbiks

Indre By har fået en ny feminin forhandler af sneakers, som udelukkende henvender sig til de kvindelige kunder.

Sneaks, sneaks, sneaks. Københavnerne kan ikke få nok af de behagelige sko, som passer til enhver lejlighed, om man er sporty eller ej.

Butikken Project 4, som tidligere har vundet prisen for Byens Bedste Kvindemode to år i træk, har slået dørene op til endnu en biks.

Den hedder Gummi og forhandler udelukkende sneakers til kvinder. Her kan man shoppe mærker som Puma, ARKK Copenhagen, New Balance, Champion, Asics og Reebok.

Lokalerne er udelukkende holdt i lyserøde toner - både når det kommer til interiør og vægge.

Ud over et stort udvalg af sneakers kan man købe tøj fra Girls Are Awesome og solbriller fra Retrosuperfuture – derudover har Gummi planer om et nyt samarbejde med Adidas.

Om butikken siger ejer og grundlægger af både Gummi og Project 4, Casper Schandorff:

»Jeg ville gerne give Københavns stilbevidste kvinder et univers, hvor servicen er i højsædet. Her skal de virkelig have en følelse af, at der er kræset for hvert enkelt item. Både til drenge og piger er sneakers utrolig populære, og til piger giver de et sporty spil til en feminin sommerkjole, eller et praktisk islæt til en blazer. Sneakers er simpelthen et genialt stykke fodtøj til piger, og det vil jeg gerne fejre med Gummi.«

Foto: PR.

Butikkens navn, Gummi, henviser til materialet, som bruges i stort set alle sneakers, men da ordet gummi også er slang for kondom, får Gummis kunder et kondom med, når de køber et par sneakers.

Hvad: Gummi
Hvor: Larsbjørnstræde 19, København K

Artiklen er opdateret 27. juli 2018.