Guide: Her kan du gå på julemarked i København

Igen i år er der rig mulighed for at shoppe julepynt, nisser og søde sager, mens man slubrer gløgg og spiser æbleskiver. AOK viser vej til masser af gode julemarkeder i København og omegn.

Foto: Shutterstock

Listen opdateres løbende. Kender du et godt julemarked? Så tip os på gife@aok.dk.


Hvad: Julemarked i Nyhavn
Hvor: Nyhavn, København K
Hvornår: 10. november til 23. december. Søndag til torsdag kl. 10-19 samt fredag og lørdag kl. 10-20.
Traditionen tro kan du købe julesager i boder langs kajen i Nyhavn. Der er gratis adgang og åbent hver dag.


Hvad: H.C. Andersen Julemarked
Hvor: Nytorv, København K
Hvornår: 17. november - 22. december
I år finder man H.C. Andersens Julemarked på Nytorv. Her er der masser af julestemning med boder og hyggelig atmosfære. Både julemanden og selveste H.C. Andersen vil være at finde på markedet og i år kan de små (3-9 år) også besøge Julemandens Hus (kl. 12-17), hvor de kan klippe julepynt sammen med nissemor.


Hvad: Julemarked Kongens Nytorv
Hvor: Kongens Nytorv, København K
Hvornår: 17. november til 22. december. Mandag til onsdag kl.11-19, torsdag kl. 11-20, fredag kl. 11-21, lørdag kl. 10-21 og søndag kl. 11-18
Med udsigt til den imponerende juleudsmykning på Hotel D’Angleterre og Magasin, kan man hygge sig og kigge efter julegaver samt -pynt i de mange boder. Julemanden dukker også op og tager imod børn og voksne, og stiller op til foto ganske gratis. Det sker hver torsdag til søndag mellem kl. 13 og 17.


Hvad: Julemarked på Højbro Plads
Hvor: Højbro Plads, København K
Hvornår: 18. november til 23. december
Der er masser af julehygge på Højbro Plads når både dansk og udenlandsk brugskunst, dansk gløgg og tysk glühwein, currywurst, æbleskiver, pandekager, italienske oste, italienske cookies, design, chokolade, pels, huer, hatte, tusindevis af julelys og flotte julehuse fylder godt op på de mange boder på pladsen fra 18. november og indtil jul.


Hvad: Jul i Tivoli
Hvor:
Vesterbrogade 3, København V
Hvornår: 18. november - 31. december
Igen i år byder Tivoli på et af de hyggeligste julemarkeder med masser af julelys, juledekorationer, boder med godter og gaver samt gløgg, brændte mandler og hjemmelavede æbleskiver.


Julemarkeder uden for København


Hvad: Jul i Dragør
Hvor: Torvet, Badstuevælen, Dragør
Hvornår: Hver weekend i december
I den gamle del af Dragør kan man igen i år opleve det hyggelige julemarked, som især blev kendt under DRs julekalender »Tidsrejsen« fra 2014. Markedet kan opleves hver weekend i hele december på torvet Badstuevælen, hvor der både er boder med julenips, gløgg, pandekager og juleguf. Ud over markedet kan man også besøge Amagermuseet til og med 17. december, her er der også masser af julestemningen.