Guide: Det kan du lave i modeugen

Så er det atter tid til modeuge i København. De fleste shows og fester er dog kun for inviterede branchefolk. AOK har fundet en række arrangementer, hvor man ikke skal stå på gæstelisten.

Foto: PR

Kom med på foto-shoot og bliv en del af modekampagne

Skønhed kommer i alle former, farver og aldre, og det vil brandet Carmakoma sætte fokus på under modeugen. Her afholder de foto-shoot, hvor alle kan komme og blive en del af deres forårskampagne »Diversity is Beautiful.« Formålet med shootet er at give alle muligheden for at få et professionelt modelbillede til eget brug og til kampagnen. Alt, du skal gøre, er at møde op iført en sort overdel.

Hvad: Diversity is beautiful
Hvor: Ibsens Hotel,Vendersgade 23, 1363 København
Hvornår: 2. februar kl. 14-19
Tilmeld dig her.Fernisering med fokus på bæredygtig mode

Modemagasinet Less Magazine fejrer udgivelsen af deres ottende nummer med fernisering i Vess på Vesterbro. Magasinet skriver om bæredygtighed og ansvarlig mode. Temaet for denne udgave er forholdet mellem det globale og det lokale. Til ferniseringen kan man opleve bæredygtige kreationer fra FLOCK, Lærke Valum og Louise Egebro, der også ønsker en mere bæredygtig branche.Musikken leveres af Malamin og Kvinder Der Kender Din Krop.

Hvad: Glocal
Hvor: Vess, Oehlenschlægersgade 36
Hvornår: Fredag 3. februar kl. 17-21


Kontorfest med modeller

Magasinet Office og Unique Models inviterer til modefest på Chateau Motel. Her kan man danse natten lang til musik fra bl.a. Jean Von Baden, Kasper Gram, Vinnie Who og mange flere. Fra 21.30 - 23 er der fri bar.

Hvad: Office x Unique Models x Hateau Motel
Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, 1210 København K
Hvornår: Fredag 3. februar kl. 21.30


Art Walk på SMK

Tag med på en fashionabel Art Walk rundt på Statens Museum for Kunst. Eurowomans chefredaktør Anne Lose har udvalgt en række af sine favoritværker og går i samtale med museumsinspektør Henrik Holm ind i historierne bag værkerne. Hør, hvorfor værkerne er Anne Loses favoritter, og hvilken rolle billedkunsten har i Annes arbejde som redaktør på et modemagasin.

Hvad: Art Walk
Hvor: Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K
Hvornår: Lørdag 4. februar kl. 13-14
Hvor meget: 100 kr. Find billet her


 

Tag på shoppetur med en ekspert

Hvis du mangler ny inspiration til, hvor du skal shoppe, er her en event for dig. Lørdag i modeugen kan du komme med Alt for Damernes moderedaktør Sille Henning på shoppetur i København. Hun tager dig med til sine yndlingsbutikker, og her kan du få tips til, hvad lige netop du skal gå efter i butikkerne.

Hvad: Shopping med Sille Henning
Hvor: Day, Pilestræde 13,1112 København K
Hvornår: Lørdag 4. februar kl. 10.30-12
Hvor meget: 50 kr. Find billet her.


Spis frokost med en kreativ sjæl

Mød Anne-Dorthe Larsen, der er kreativ direktør hos brandet Lovechild 1979, til en frokost og et smugkig på nogle af delene fra den kommende sæson. Under frokosten i de franske omgivelser, giver designeren et indblik i sit arbejde og de processer, der ligger bag.

Hvad: Frokost med Lovechild 1979's kreative direktør
Hvor: Beau Marché, Ny Østergade 32, 1101 København K
Hvornår: Lørdag 4. februar kl. 12.30 - 14.30
Hvor meget: 200 kr. - find billet her