Guide: De 6 loppesupermarkeder

Den udendørs loppesæson nærmer sig så småt, men der er stadig nogle måneder til, at den skydes i gang. Det betyder dog ikke, at loppejagten behøver at vente. AOK guider til seks loppesupermarkeder, hvor du kan loppe løs indendørs.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De seneste år er en ny loppetendens opstået i København. Her kan du aflevere dine sager i en fysisk butik, og så er der andre, der sælger dem for dig. Det bedste af det hele er, at du ikke engang selv behøver at være til stede. AOK guider her til seks loppesupermarkeder, hvor du kan sælge ud af gemmerne året rundt uanset vind og vejr.


 

Loppehylder

Her kan man enten booke en hylde eller et gulvareal, hvis man f.eks. gerne vil sælge større ting så som møbler eller andet.

Når man booker en stand, kan man vælge imellem forskellige pakker, hvor man kan få alarmer, prismærker, bøjler eller aflåste hylder, hvor de mere værdifyldte sager kan være, alt efter, hvordan man gerne vil have at sin stand skal tage sig ud.

Priserne hos Loppehylder ligger fra 200 kr og ned. Butikken tager 15 procent i kommission. Se mere her.

Hvor: Loppehylder, Ved Frederiksberg Rådhusplads, Frederiksberg Bredegade 1, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Man-fre kl. 10-18, lør kl. 10-16 og søn kl. 10-16

Læs også: AOK guider til alle byens lagersalg


 

Børneloppen

Hos Børneloppen sælges der, som navnet lægger op til, masser af børneting. Her kan man bl.a. sælge ud af brugt børneudstyr så som autostole, barnevogne, lifte samt tøj og legetøj.

Det forgår ved, at man lejer sin ind på Børneloppen, enten fysisk eller online, en uge ad gangen og prissætter sine varer. Derefter sætter man sin stand op med alarmer og prismærker og så er det ellers tid til at forlade biksen og lade tingene sælge sig selv, med lidt hjælp fra personalet.

Hvis man er nysgerig på, hvordan salget af ens sager går, kan man altid logge ind online på Børneloppen.dk og se, hvad der løbende bliver solgt. På den måde bliver det også nemmere at vide, hvornår det er tid til at fylde op på hylden, med »nye« ting fra gemmerne.

Her koster en reol 200 kr pr. uge. Man kan vælge imellem to typer - en kun med hylder og en med både hylder og bøjlestang. Butikken tager 15 procent i kommission.

Hvor: Børneloppen, Gammel Køge Landevej 135, 2500 Valby
Hvornår: Man-fre kl. 10-18, lør-søn kl. 10-16


Lidkøb

Lidkøb har hele to loppesupermarkeder, de åbnede nemlig op for en toer på Østerbro 26. august 2017 efter stor succes i Gladsaxe.

Her betaler du 225 kr for en reol, som du lejer en uge af gangen inkl. i prisen er lån af alarmer, prismærker, aflåste glasmontre og lån af bøjler. Derudover er det også her muligt at følge med i salget online på lidkøb.dk under »Mit Lidkøb«. Butikken tager 15 procent i kommission.

Hvor: Lidkøb Gladsaxe, Høje Gladsaxe Torv 2A, 2860 Søborg og Lidkøb Østerbro, Strynøgade 7, 2100 København Ø
Hvornår: Man-fre kl. 10-18 og lør-søn kl. 10-17

Læs også: AOK spotter: Snup københavner-stilen #22


 

Loppeparadis

Det nyeste loppesupermarked i københavnerområdet er Loppeparadis, som åbnede 26. august 2017 i Hvidovre. Her kan man, ligesom de andre steder, sælge ud af gemmerne ved at leje en stand. Enten med en reol eller, hvis man har større effekter såsom møbler, cykler, barnevogne mv., en gulvstand.

Mens man har sin loppestand opfordres der til, at man kigger forbi løbende for at rydde op og fylde op på sin stand, så den ser fin og indbydende ud. Men også for at få en gratis kop kaffe og slippe børnene løs i legeområdet.

Da butikken er ny kan man indtil 30. september booke en stand til blot 100 kr. pr. uge og derefter ligger prisen på 200 kr. pr. uge. Butikken tager 15 procent i kommission.

Hvor: Loppeparadis, Sadelmagerporten 4B, Avedøre 2650 Hvidovre
Hvornår: Man-fredag. 10-18 Lør- søndag 10-15


Loppenyt

På Frederiksborggade finde du et af de første loppesupermarkeder, her ligger nemlig Loppenyt, der slog dørene op i december 2015.

Supermarkedet består af 125 stande, som kan lejes for en uge eller flere af gangen.

I ugens løb kan man løbende fylde nye sager på sin stand, som ens ting forhåbentlig bliver solgt.

Det koster 119 kr. pr. uge at leje sig ind. Butikken tager 20 procent i kommission.

Hvor: Loppenyt, Frederiksborggade 31, 1360 København K.
Hvornår: Man-tors kl. 10-18.30, fre kl. 10-19, lør kl. 10-17 og søn kl. 12-17


Byens Bazar Søborg

Mellem Hillerød- og Helsingørmotorvejen finder man Byens Bazaar, som åbnede i maj 2015. Et loppesupermarked bestående af intet mindre end 300 stande fordelt på 1000 m2.

Her sælges alverdens ting og sager samt tøj, udklædning, legetøj og meget andet.

Det koster 220 kr. at booke en stand i en uge, og derefter falder prisen pr. uge, jo flere uger man booker. Inden man fylder op på hylderne, skal der prismærker på alt, og så tager personalet over.

Man kan følge med i sit salg pr. mail - der sendes en daglig mail ud, hvor der oplyses, hvor meget der er solgt, når de 15 procent i kommission er trukket fra.

Udover loppesupermarkedet i Søborg har Byens Bazar også et i Helsingør med 200 stande fordelt på 700 m2.

Hvad: Byens Bazaar Søborg
Hvor: Rosenkæret 43, Søborg
Hvornår: Man-fre kl. 9-19 og lør-søn kl. 9-18