Guide: 7 eksklusive outlets i København

Hader du at give fuld pris for dit tøj, men elsker de dyre brands, så er der syv butikker her, du vil elske.

Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Foto: PR.

Container 01

I 2016 slog det danske brand Won Hundred døren op til deres outlet »Container 01«. En butik, hvor der sælges ud af udgåede sæsonvarer, salgsprøver og kollektionsprøver.

Container 01 har dermed til formål at skabe mere luft og plads i brandets øvrige konceptbutikker.

Selve butikken fremstår indbydende og inspirerende. Her mødes man ikke af et rodet og tarveligt udsalgslook, men derimod af en flot butik, hvor alt hænger pænt på bøjler og er overskueligt. Sortimentet består af udgåede kollektioner og styles med gode rabatter.

Container 01 betyder dog, at Won Hundred ikke holder så mange udsalgsbegivenheder, men til gengæld, kan man altid kigge forbi butikken på Guldbergagade og se om lige netop den jakke, de sko, eller det stykke tøj, du ikke fik fat i, skulle være at finde i biksen. Og det er da næsten bedre end at stå timevis i kø til et lagersalg.

Hvad: Container 01
Hvor: Guldbergsgade 29, 2200 Nørrebro
Hvornår: Tirs-ons kl. 11-18, tors-fre kl. 11-20 og lør kl. 11-16


Foto: PR.

Ganni Postmodern

Fik du ikke fingre i den smukke blondekjole eller de helt rigtige stiletter fra Ganni i denne sæson? Så fortvivl ikke, for man kan altid smutte forbi Ganni Postmodern og se om sagerne er dukket op på hylderne der.

Butikken ligger på Christianshavn på adressen Overgaden Oven Vandet 40, hvor der tidligere lå et gammel posthus. Det 180 kvm. store lokale er gammelt og smukt, hvilket passer til den enkle ladylike stil Ganni har. Alt er farveindelt, så man let kan finde, det man søger. Løbende kommer der nyt til, hvilket man kan følge med i på Ganni Postmoderns Instagram.

Her kan man shoppe tidligere kollektioner og kollektionsprøver til gode priser.

Hvad: Ganni Postmodern
Hvor: Overgaden Oven Vandet 40, Kbh K
Hvornår: Man-fre kl. 10-18, lør kl. 10-17 og søn kl. 11-16


Læs også: Modegiganten Chanel åbner to butikker i København

Foto: Gita Femhøj.

Storm & Marie Outlet

I Gothersgade 43 ligger Storm & Maries outlet. En mellem stor butik, hvor alt hænger pænt og overskueligt inddelt i farver og styles. Her finder man tøj, sko og accessories fra tidligere kollektioner til rigtig gode priser, flere af sagerne sælges nemlig med besparelser på helt op til 80 procent.

Stemningen i butikken er hyggelig og betjeningen er imødekommende og meget behjælpelig, hvis man f.eks. leder efter noget helt bestemt.

Hvad: Storm & Marie Outlet
Hvor: Gothersgade 43, Kbh K
Hvornår: Man-fre kl. 11-18 og søn kl. 10-16


Foto: Emil Hougaard.

The Outlet By Malene Birger

I 2015 åbnede By Malene Birger deres første fysiske outlet. Den ligger på Amager på Raffinaderivej.

Her kan man shoppe de klassiske, stilrene og luksuriøse kollektioner med op til 70 procents rabat. På hylderne finder man tidligere kollektioner og kollektionsprøver, der er bl.a. tøj, sko, tasker og accessories.

Hver torsdag fyldes der op i butikken, så der er næsten altid noget nyt at komme efter.

By Malene Birgers outlet har åbent alle ugens dage, så der er rig mulighed for at gøre gode fund, når det passer dig.

Hvad: The Outlet By Malene Birger
Hvor: Raffinaderivej 10, Kbh S
Hvornår: Man-fre kl. 10-18, lør kl. 10-16 og søn kl. 11-16


Læs også: Guide: De 5 loppesupermarkeder i København

Acne Archive

På Nørrebro finder du Acnes outlet Acne Archive i en lille biks på 65 kvadratmeter på hjørnet af Elmegade og Egegade. Her kan fans af det minimalistiske svenske brand finde kjoler, jeans, nederdele, toppe, sko og meget andet fra tidligere sæsoner.

Alligevel kan det godt gå hen og blive et dyrt bekendtskab, da man både kan finde masser af kollektionsprøver, klassikere fra tidligere sæsoner, show pieces, accessories og second hand i butikken.

Hvad: Acne Archive
Hvor: Elmegade 21, København N
Hvornår: Man-fre kl. 11-18:30 og lør kl. 10-17


Foto: PR.

Wood Wood Museum

Lige ved Søerne i København ligger Wood Wood Museum. En butikken, der sælger ud af mærkets kollektioner og prøver fra tidligere kollektioner, der bliver hentet hjem fra Wood Woods butikker i bl.a. Berlin, Aarhus, København og Wien.

Alt er ældre varer, og sælges med 60 procents rabat af den normale udsalgspris. For at undgå følelsen af discount, der nogle gange kan følge med nedsatte priser og tilbudsvarer, er butikken indrettet med marmor, glas og med inspiration fra klassicismen.

Der er dermed forsøgt at skabe et rum, som på mange måder er modsat det, man normalt forbinder med en outlet.

Wood Wood åbnede oprindeligt i Krystalgade i 2002, hvor der primært blev solgt T-shirts med tryk i eget design. Siden flyttede Wood Wood op på gadeplan og ind i to lokaler på modsatte side af Krystalgade. Sidste år blev også disse lokaler for små, og Wood Woods flagskibsbutik ligger nu på hjørnet af Gammel Mønt og Grønnegade, hvor der både forhandles tøj til mænd og kvinder.

Hvad: Wood Wood Museum
Hvor: Frederiksborggade 54, Kbh K.
Hvornår: Man-fre fra kl. 12-18 og lør kl. 10-15.


Læs også: AOK guider til alle byens lagersalg

Foto: Nikolai Linares.

Companys Outlet

På Raffinaderivej kan man shoppe tøj, sko og accessories fra DK Companys egne mærker som bl.a. InWear, Part Two, Gestuz, Matinique og Tiger of Sweden med store rabatter.

Der vil dermed både  være noget at komme efter for mænd og kvinder, og hvis man ikke er helt mættet efter en tur i Companys outlet, så kan man lige stikke ind til By Malene Birgers, som ligger lige ved siden af.

Hvad: Companys Outlet Amager
Hvor: Raffinaderivej 10, København S
Hvornår: Man-fre. kl. 10-18