Fantastiske genbrugsforretninger

Glam facade Fold sammen
Læs mere
Foto: Mette Nielsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Muda Nashi

Muda Nashi. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mette Nielsen.

Kommissionsgenbrug af den fineste slags, hvor indehaver Nana sælger tøj, sko og tilbehør fra mærker som Marc Jacobs, Camilla Stærk, Burberry og Maje videre til fornuftige priser. Og shopper du her, støtter du endda et velgørende formål med 5%. Læs om Muda Nashi på AOK!

Glam

Glam Silkegade Fold sammen
Læs mere
Foto: M. Elisabeth Sørensen.

Engelske Rebecca og Anna styrer med sikker og festlig hånd den glamourøse butik, der emmer af pailletter, Hollywood og stjernestøv. Hver måned er der Ladies Night med gode tilbud, musik og drinks. Læs om Glam på AOK!

FN92

Vintageblogger Pia Storm har udpeget FN92 Vintage som ét af de bedste steder i byen at købe smukke vintagekjoler. Fold sammen
Læs mere

Nordjyske Pauli Tvilling er uddannet skrædder og har samlet på de smukkeste vintagekjoler i årevis. Hvis du vil købe en af dem, skal du smutte forbi hans kælderbutik i latinerkvarteret, der er opkaldt efter familiens fiskekutter, og som er de fine kjolers eventyrland. Læs om FN92 på AOK!

Von Qualen

Von Qualen Fold sammen
Læs mere
Foto: Mette Nielsen.

En lille perle af en genbrugsbutik, komplet med retrotapet, lyserøde vægge og masser af 50’er-nostalgi. Her fås et pletfrit og gerne pyntet udvalg af vintagekjoler, florlet lingeri og sjove stjernetegnssmykker fra danske Siersbøl. Læs om Von Qualen på AOK!

Genbrug

Vintageblogger Pia Storm har udpeget Genbrug på Vesterbro til at være et af de bedste steder i København at købe vintagetøj. Fold sammen
Læs mere
Foto: Carolina Segre Høyer.

Byens vildeste shoppingparadis og et skatkammer, når det gælder genbrugskjoler. Indehaver Sonja køber stort ind i udlandet af 60’er, 70’er- og 80’er-kjoler, som suppleres med paillettoppe, pelse, jakker og en hel afdeling med støvler og stiletter. Læs om Genbrug på AOK!

Butik Fisk

Fisk Fold sammen
Læs mere
Foto: Mette Nielsen.

Fair trade kaffebar, nyvasket og omsyet genbrugstøj, møbler, nips og endda et stænk vaskeægte berlinerstemning. Folkekirkens Nødhjælp forener velgørenhed med stilsikkerhed i butikken på hjørnet af Nørregade og Sankt Peders Stræde. Læs om Fisk på AOK!