Falkoner Alle - shoppingguide

Frederiksberg i morgentåge Fold sammen
Læs mere
Foto: Morgentåge over Frederiksberg fanget af Anne Herzog
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Designergenbrug med stil

Muda Nashi. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mette Nielsen.

muda nashi

Designergenbrugsforretning med et af byens fineste udvalg til fornuftige priser. Og så støtter du endda et godt formål, da ejeren donerer fem procent af overskuddet til velgørende formål.

Smart tøj fra hippe designere

Invasion

De store moderne hjørnebutik med den iøjnefaldende blå disk og det ungdommelige image, er hjemsted for mærker som D&G, Thomas Burberry og Rosanna Julie. Og så er prøverummene fantastisk rummelige og med aflsappet loungeområde, så din bedre halvdel kan hvile fusserne og hjernen foran kaminen, mens du prøver løs.

Til chokoladeelskere

Foto: PR.

Peter Beier Chokolade

Bag firmaet står den uddannede chocolatier, Peter Beier, der siden 1996 har forsynet danskerne med hjemmelavet kvalitetschokolade.

Kvalitetskød og delikatesser

Slagter Friis

En af byens bedste slagtere ligger trygt og godt og frister midt på Falkoner Alle. Her er fokus på dyrevelfærd og kød i topkvalitet, og hver dag sælges en lækker ta-med ret, til dem der ikke orker at lave aftensmaden selv

Hyggeligt center

Frederiksberg Centret

Frederiksberg Centret er et shoppingcenter med 65 butikker, der spænder over alt lige fra 17 butikker med dametøj & ung mode. Værd at gå efter er deres H&M som tit har lige præcis den ting du leder efter, men som var udsolgt i butikkerne i indre by

Pænt genbrug i lyse rammer

Røde Kors Butik

Lys, venlig og rummelig genbrugsforretning, hvor overskuddet går til Dansk Røde Kors, og hvor du kan være heldig at falde over alt fra en smuk gammel minkhue til Burberry-uldnederdele.

Grønlandsinspireret design

Isaksen Design

Mor og datter designerparret Nickie og Rita lader deres grønlandske baggrund træde frem i deres tøjdesign, som bl.a. har vakt opsigt hos det superluksuriøse japanske stormagasin, Takashimayas afdeling i New York.

Pænt men dyrt genbrug

Genbrugsen

Sådan cirka over for Frederiksberg Centret ligger Genbrugsen, der er en pæn og meget ren genbrugsbutik, hvor du, trods pletvis prismegalomani, måske kan gøre dit næste loppefund.