Danmarks bedste shoppingcenter ligger i København

For 10. år i streg er Danmarks bedste shoppingcenter blevet kåret. Begge vindere af hovedpriserne ligger inden for den københavnske bygrænse.

Frederiksberg Centret har tirsdag aften vundet en pris for Danmarks bedste shoppingcenter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andreas Hagemann Bro (arkiv).

Skal du svinge dankortet i tørvejr og under fine forhold, må du til hovedstaden, for der ligger Danmarks to bedste shoppingcentrer. De blev nemlig kåret tirsdag aften i samarbejde mellem Detail-forum og ICP.

Sejren gik til Frederiksberg Centret, der vandt prisen som Danmarks bedste shoppingcenter over 25.000 m2, mens Spinderiet i Valby vandt den anden hovedpris som Danmarks bedste shoppingcenter under 25.000 m2.

Læs også: Nu får københavnsk bydel kæmpe shoppingmekka

Det fremgår i motiveringen, at Frederiksberg Centret blandt andet vandt for sit mix af butikker og en indretning i tidens stil, mens Spinderiet vandt for at være et moderne citycenter og utraditionel arkitektur.

Frederiksberg Centret vil ydermere være repræsenteret i konkurrencen om at blive Skandinaviens Bedste shoppingcenter i 2018.

Kåringerne fandt sted ved et arrangement i Mogens Dahls koncertsal i København.

Læs også: Guide: Her er Malmøs bedste butikker

Afgørelsen skete på baggrund af 100 interviews med stamkunder i hvert af de 24 deltagende centre og gennem en jurys bedømmelse af centrets ledelses besvarelse af et spørgeskema om forskellige forhold i centret.

Blandt andre priser vandt herningCentret som Danmarks bedste aktiviteter, Waterfront i Hellerup vandt for Danmarks flotteste center og Danmarks hyggeligste center gik til Rødovre Centrum.