Byens Bedste Shopping 2007

Ved AOKs store Award Show den 1. december blev en række af byens handlende hædret med Byens Bedste-priser. Se her hvem AOKs brugere gav flest stemmer indenfor shopping-kategorierne - og læs hvorfor de blev nomineret som Byens Bedste:

Byens Bedste Award Show Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner

NYÅBNEDE BUTIK: Gourmandiet
En af byens bedste nyheder på madfronten ligger på Østerbro, hvor slagterforretningen Gourmandiet frister med øko-kød, delikatesser og dagens gode ret, der kan gufles på stedet. Det er den tidligere michelinkok Peter Mose Midtgaard, der styrer køkkenet.

 


LUKSUSBUTIK: Normann Copenhagen
En af byens smukkeste forretninger, hvor vinduesudsmykningen er en kunstoplevelse i sig selv, og hvor resten af de 1700 m2 er fyldt med noget af det ypperste inden for møbler, interiør og tøj i form af mærker som Alexander McQueen, Viktor & Rolf og Alessandro del Aqua.

 

HERRETØJ: Mads Nørgaard
Byens mest trofaste personale og byens bedste stemning. Mads Nørgaard er og bliver en klassiker i det københavnske butiksmiljø. Og med en stadigt stærkere egen kollektion bliver det sværere og sværere at komme udenom den, hvis du er til enkelt og lækkert tøj uden for mange dikkedarer.

 

TØJ TIL KVINDER: Nørgaard på Strøget
En københavnerinstitution på Amagertorv, som er lige populær blandt studerende på SU på udkig efter endnu et eksemplar af den legendariske riflede bomuldstrøje til velbjergede fashionistaer, der skal have fingrene i den nyeste Miu Miu-taske.

 

GENBRUG: fisk
Fair trade kaffebar, nyvasket og omsyet genbrugstøj, møbler, nips og endda et stænk vaskeægte berlinerstemning. Folkekirkens Nødhjælp forener velgørenhed med stilsikkerhed i butikken på hjørnet af Nørregade og Sankt Peders Stræde.

 

ØKOLOGI: Farmers Market
Det familievenlige Farmers Market, der kickstartede i maj 2007 og forhåbentlig vender tilbage i 2008, gav hveranden lørdag sommeren igennem Nørrebro et glad og grønt pift, og viste sig desuden som en ideel indkøbsmulighed, når god smag, økologi, sæsonvarer og "sporbarhed" er underteksten på spisesedlen. Hvor ellers bydes der på smagsprøver garneret med avlernes særlige viden om varerne?

 

BETJENING: Le Gourmand (wildcard)
Den frankofile luksusdelikatesse, der ligger midt i Københavns mest parisiske shoppinggade, har en indehaver, der virkelig brænder for sine produkter og altid har god tid til den enkelte kunde og en spændende historie fra et marked i Frankrig, hvor han har fundet alle sine håndplukkede og udsøgte kvalitets-varer.

 

Læs mere om hvem, der ellers kan kalde sig Byens Bedste.