Bæredygtigt designmarked i Nordhavn

I weekenden er der designmarked i Århusgadekvarteret i Nordhavn, hvor du kan finde masser af inspiration og bæredygtige sager til hjemmet.

Interiør fra Yume. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I weekenden afholdes der designmarked i Århusgadekvarteret i Nordhavn. Her bliver de rå nybyggede lokaler i området omdannet til et stort indendørs marked for bæredygtigt design, koncepter og livsstil, hvor du bl.a. kan shoppe interiør, møbler, tøj, vintage, smykker og meget mere.

Blandt de sælgende finder du både mindre brands, upcomming designere samt etablerede fra området, som butikken YUME - Sustainable Design, plantebutikken Plant København og Aarstiderne. Derudover vil onlinegalleriet Adorno Design Collective åbne pop-up-udstillingen Now Nordic, som ellers er at finde på Den Frie, men i forbindelse med designmarkedet rykker til Århusgadekvarteret, inden den igen rykker videre til London Design Fair.

Læs også: Veras lopper slippes løs under Buen

Tanken bag markedet er at sætte fokus på bæredygtighed, derfor har alle de sælgende på markedet et bæredygtigt koncept, eller sælger bæredygtige produkter.

Hvis sulten skulle melde sig undervejs, kan man besøge streetfood-markedet Københavns Mad & Marked. Det er udendørs og er åbent for alle områdets besøgende samt beboere.

Læs mere her.

Hvad: Bæredygtigt designmarked
Hvor: Århusgadekvarteret, Århusgade 120, 2150 Copenhagen
Hvornår: 15. og 16. September kl. 10-16
Hvor meget: Gratis for alle besøgende