Aflever dit gamle Designers Remix-tøj og få penge til nyt

Designers Remix har skabt et nyt bæredygtigt koncept, hvor gammelt tøj samles ind og sælges igen som unikke styles.

Det er 15 år siden, at Designers Remix opstod som designbrand. Gennem de år er der røget en del kollektioner over diskene i butikker landet over. Tøj, som befinder sig i adskillige garderober - en del bliver brugt, men noget har sikkert også fået en plads bagerst i skabet i årenes løb.

Ved Copenhagen Fashion Week i august 2017 offentliggjorde Designers Remix, at de, i forbindelse med deres 15-årsfødselsdag, ville indføre et nyt tiltag under navnet Designers Remix Preloved, som skulle få alt det Designer Remix tøj, som ikke bliver brugt mere samlet ind i butikkerne.

Læs også: AOK guider til alle byens lagersalg

Under Copenhagen Fashion Week blev flere af de »nye« styles fra Designer Remix Preloved præcenteret til Designers Remix' SS18-show. Styles, der var skabt i samarbejde med en række influencers, som havde doneret deres brugte tøj til formålet.

Dermed har man siden august kunne indlevere sit gamle Designer Remix tøj i flagship-butikkerne i København og Aarhus.

Aflever dit brugte Designers Remix og tjen 50 kr.

For hvert stykke tøj, man indleverer i de opstillede hvide containere i de to butikker, får man et gavekort på 50 kroner.

Om det nye tiltag siger Designers Remix’ PR-manager Jakob Gjørtsvang Lauridsen:

»Det er ikke nyt for Designers Remix at tænke i bæredygtighed. Det har altid, siden begyndelsen i 2002, været rygraden i forretningsmodellen. Da Charlotte Eskildsen skabte brandet, redesignede hun T-shirts og skjorter fra IC Companys lager som ikke havde solgt og blot lå på lager og blandende dem med vintagefund. Deraf kommer også navnet Designers Remix«.

Læs også: Guide: 7 nye butikker du skal kende

Formålet med Designers Remix Preloved er dermed at skabe nye styles af tidligere kollektioner, som efterfølgende kan købes i Designers Remix’ flagskibsbutikker som unikke styles. Et bæredygtigt koncept, hvor gammelt tøj får nyt liv.

Allerede nu kan man få fingrene i noget Designers Remix Preloved. De første styles er landet i butikken i Pilestræde og flere er på vej. Priserne ligger fra 400 kr. for en T-shirt og op til 6.000 kr. for en læderjakke.

Løbende vil der udkomme nyt tøj, tasker og sko, da tiltaget med de nye styles er et cirkulært projekt.

Dermed kan man tjene 50 kroner for hvert stykke Designers Remix-tøj, man indleverer, og være med til at støtte det bæredygtige projekt.

Find de unikke styles her.

Hvad: Designers Remix Preloved
Hvor: Pilestræde 8D, København K