Voldsepisode på gymnasium blev filmet og delt på sociale medier

11 elever er blevet sendt hjem fra Roskilde Katedralskole efter en slem voldsepisode på skolen. Episoden er blevet filmet og lagt på sociale medier, bekræfter rektor på gymnasiet.

Roskilde Katedralskole ligger på Holbækvej i Roskilde. Fold sammen
Læs mere
Foto: Google Maps

Rektor på Roskilde Katedralskole, Claus Niller Nielsen, har onsdag sendt en mail ud til de ansatte på gymnasiet, hvor han fortæller, at der har været en slem voldsepisode blandt nogle af skolens elever.

Det bekræfter han overfor B.T.

»Det er korrekt, at der har været en episode. Jeg har orienteret både medarbejdere og elever, og så længe sagen kører, kan jeg ikke sige så meget mere.«

»Jeg er blevet gjort opmærksom på episoden via en filmet optagelse. Her kan man se, hvad der er foregået. Det er ikke blevet tilsendt til mig, men noget som har været delt på de sociale medier,« siger rektoren og tilføjer:

»Sagen er nu anmeldt til politiet, og efter jeg er blevet gjort opmærksom på hændelsen, er flere elever også blevet sendt hjem,« fortæller Claus Niller Nielsen.

I mailen skriver han, at det drejer sig om 11 elever, der er sendt hjem, mens sagen undersøges nærmere.

Den voldsomme episode fandt sted fredag den 9. november, og rektoren fortæller til B.T., at hændelsen fandt sted på skolen.

Han oplyser samtidig, at skolen ikke tidligere har haft lignende episoder.

Rektoren ønsker ikke at kommentere sagen yderligere af hensyn til efterforskningen i sagen.

B.T. har været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi, som på nuværende tidspunkt ikke kan fortælle noget om sagen.