Velkommen til det nye berlingske.dk

Velkommen til et helt nyt berlingske.dk!

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kære læser

Nu møder du et helt nyt berlingske.dk. Velkommen til!

Vi har samlet alt det, du vil læse i Berlingske, på ét website med kvalitetsnyheder: Berlingske.dk. Vi lægger berlingske.dk og business.dk sammen og skaber Danmarks bedste, flotteste og mest brugervenlige nyhedssite, helt nyudviklet til at skabe en optimal digital læseoplevelse for dig.

Verden er fuld af gult blinkende breaking news-nyheder, hvor man dårligt kan finde kvalitetsjournalistikken midt i støjen. Berlingske går nu en helt anden vej: Vi afskaffer breaking news og introducerer i stedet begrebet ”nyhedsvarsel”, når noget vigtigt er under udvikling i Danmark eller verden. For selvfølgelig vil Berlingske.dk stadig være opdateret med de seneste og mest relevante nyheder for læserne.

Tom Jensen

»Nu finder man alt det gode fra Berlingske på ét site«


Men samtidig sikrer vi med det nye berlingske.dk, at det er nemt at finde journalistikken, og at det er abonnenters ønske om at læse og blive klogere, som er omdrejningspunkt i alt Berlingske gør digitalt. Det sker med et site, hvor øjet har ro til at læse, og hvor samspillet mellem annoncer og journalistik er bedre og mere brugervenligt end på noget andet nyhedssite i Danmark. Vi håber, du nyder det allerede.

For interesserede læsere af Business er sammenlægningen en fordel: Nu finder man alt det gode fra Berlingske på ét site. Business-stoffet vil være lige så stærkt og have mindst samme omfang som hidtil. Business er helt afgørende for Berlingskes læsere, og det vil præge berlingske.dk markant, også på forsiden. Dedikerede Business-læsere kan stadig finde erhvervsstoffet samlet på et undersite, som kan tilgås via navigationen i toppen af sitet.

Samtidig vil alle Berlingske-abonnenter få aktiekurser i realtid leveret til både professionelle og private investorer.

Berlingske er Danmarks store, borgerlige avis med rødder i den hovedstad, hvor magten, pengene, væksten og kulturen samler sig og udgår fra. Vi ved, at vi har læsere, der interesserer sig for samfundet, for en levende og klog debat, for erhvervslivet - og som dyrker kulturen og det gode liv. Alt det finder du fremover samlet på ét nyhedssite med kvalitetsjournalistik: Her på berlingske.dk.

Jeg ønsker dig god læsning – og gode oplevelser.

Med venlig hilsen

Tom Jensen

Ansvarshavende chefredaktør,

Berlingske