Skuespiller Caspar Phillipson vinder Vild med dans

Den 19. sæson af »Vild med dans« slutter med en sejr til skuespiller Caspar Phillipson og danser Malene Østergaard.

- Er det virkelig rigtigt?, lød det flere gange fra skuespiller Caspar Phillipson, da han og dansepartneren Malene Østergaard blev udråbt som vindere af årets udgave af Vild med dans. Martin Sylvest/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Titlen som årets vindere af »Vild med dans« går til skuespiller Caspar Phillipson og hans dansepartner, Malene Østergaard.

Det står klart, efter at seernes stemmer er talt op i fredagens finaleshow på TV 2.

Parret løber med sejren foran paraatlet Daniel Wagner og hans læremester, Asta Björk, samt komiker Natasha Brock og hendes makker, Thomas Evers Poulsen.

»Er det virkelig rigtigt?,« lød det flere gange fra Caspar Phillipson, da hans og Malene Østergaards navne blev råbt op.

Parret faldt i hinandens arme og dansede rundt, da værterne Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen udråbte dem som vindere.

Dermed kulminerede den 19. sæson af Vild med dans, som blev skudt i gang 9. september, hvor i alt 10 par gik på gulvet.

Siden har seernes stemmer og dommerpanelets karakterer uge efter uge afgjort, om deltagerne fik lov til at danse videre til næste program.

Det første par, der røg ud, var radiovært Nicholas Kawamura, der dansede med Karina Frimodt, mens influencer Cecilie Schmeichel og partner Damian Czarneck måtte forlade konkurrencen i sidste uges semifinale.

Fredag aften skulle det endelige slag så stå mellem de i alt tre finalister.

Traditionen tro indtog parrene gulvet to gange. Først med en valgfri standard- eller latindans og derefter med en mere løssluppen omgang freestyle.

Caspar Phillipson og Malene Østergaard var de første i spotlyset med en vals til nummeret Den Allersidste Dans fra filmklassikeren Mød mig på Cassiopeia.

En optræden, der vakte begejstring hos dommerpanelet.

»Sjældent har jeg set noget, så smukt, så fint, så rørende. Det gik lige i hjertet,« lød det blandt andet fra Nikolaj Hübbe.

Også parrets freestyle udløste store smil blandt dommerne.

»Jeg er så taknemmelig for, at du er her. Du er et kreativt geni,« sagde Sonny Fredie-Pedersen.

Denne sæson var den 19. i rækken af Vild med dans på TV 2.

/ritzau/