Prins Felix flytter ind hos Dronningen

Kongehuset bekræfter, at prins Felix har overtaget prins Nikolais lejlighed.

Prins Felix flytter helt tæt på sin farmor, dronning Margrethe. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Prins Felix har fået sin egen lejlighed.

Den 19-årige prins er rykket til Amalienborg, hvor han kommer til at bo helt tæt på sin farmor, dronning Margrethe. Det skriver B.T.

Kongehusets kommunikationsafdeling bekræfter, at prins Felix har overtaget prins Nikolais lejlighed ved Amalienborg.

Prins Nikolai boede i samme lejlighed, inden han købte sin lejlighed, der ligger i området omkring Nørreport Station i hjertet af København.

Prins Felix rykker nu helt tæt på farmor. Han har overtaget prins Nikolais lejlighed ved Amalienborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: John Randeris.

Men nu er det altså prins Felix, der har fået nøglerne.

Således kan prins Felix nu få lidt mere alenetid med kæresten Karen Bak, når han har fri fra militæret. I juli kunne B.T. afsløre, at prinsen havde fået en kæreste.

»Det er rigtigt, at jeg er kærester med Karen. Vi har set hinanden i et stykke tid,« sagde prins Felix igennem presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen.

I august afslørede Felix, at han også havde haft Karen Bak med på romantisk ferie på Kongefamiliens vinslot, Chateau de Cayx.

Karen Bak er prins Felix' kæreste. Fold sammen
Læs mere
Foto: Facebook.

Timingen for prinsen flytning er noget nær perfekt. Grevinde Alexandra har sat villaen på Vilvordevej i Charlottenlund til salg for 15 millioner kroner og flytter snart ind i sin nyindkøbte lejlighed i Klerkegade i København K..

Der er 168 kvadratmeter i grevindens nye lejlighed, og selvom der også er plads til prins Felix her, skal han nu stå på egne ben.

Om lidt begynder han på løjtnantuddannelsen i Slagelse, hvor efter planen skal gå i et år. Uddannelsen består af otte måneder på Hærens Sergantskole efterfulgt af fire måneder hos 2. brigade på Antvorskov Kaserne i Slagelse. Derefter skal han være et år ved et af Hærens regimenter, hvor man bliver delingsfører.

Foto: Nils Meilvang.

»Det har jo været en stor tradition i familien. Nu har min bror prøvet det, så nu tænkte jeg, at det ville jeg da også,« har prins Felix sagt til B.T.

Derefter er det meningen, at prinsen skal videre i uddannelsessystemet.

»Det kunne være noget CBS, men jeg er ikke fast besluttet på det, så nu har jeg lige to år til at tænke over det,« sagde prins Felix, da han blev student med et 12-tal.

På CBS går hans storebror allerede. Her har prins Nikolai læst Business Administration and Service Management siden 2019, men nu er han flyttet et semester til Paris med sin kæreste, Benedikte Thoustrup.

Grevinde Alexandra, Prins Nikolai, Prins Felix og Prins Joachim ved Prins Felix studenterkørsel Gammel Hellerup Gymnasium Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang.

Grevinde Alexandra og prins Joachims børn er således begge fløjet fra reden.