Mere sommeragtigt vejr på vej til Sjælland

Jyderne får formentlig ikke meget sol og varme de kommende dage, da skyer driver ind fra vest.

I weekenden ser det ud til, at solens stråler falder noget mere jævnt over landet, selv om der stadig er risiko for en eftermiddagsbyge, fortæller Anja Bodholdt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Det noget efterårsagtige vejr, der den seneste uges tid har forvist sommervejret til Sydeuropa, ser ud til at fordufte.

I hvert fald fra Sjælland, fortæller vagthavende meteorolog ved DMI Anja Bodholdt onsdag morgen.

»I dag ser vejret rigtig fint ud med sol til det meste af landet, men med risiko for byger på Bornholm i løbet af eftermiddagen. I løbet af aften- og nattetimerne, kommer en varmfront ind med skyer til det meste af Jylland. Og det præger vejret de kommende dage.«

»Både torsdag og fredag ser det ligeledes ud til, at der vil være skyet i det meste af Jylland med undtagelse af Nordjylland, hvor der også er risiko for byger. På Sjælland og i Nordjylland vil der til gengæld være chance for en del sol og mellem 18 og 24 grader,« siger hun.

I weekenden ser det ud til, at solens stråler falder noget mere jævnt over landet, selv om der stadig er risiko for en eftermiddagsbyge, fortæller Anja Bodholdt.

/ritzau/