Københavns milliongade: Her vrimler det med lottovindere

Deres gevinster udgør tilsammen næsten 107 millioner kroner, og de er alle sammen vundet på den 3,5 kilometer lange gade.

Den højeste Lotto-gevinst nogensinde blev vundet i 2008. Her vandt en heldig spiller 38.564.007 kroner på en kupon i Føtex på Lyngbyvej i København. Men det er Amagerbrogade (billedet), der kan prale af flest Lotto-vindere. Fold sammen
Læs mere
Foto: Dennis Lehmann/Ritzau Scanpix (arkiv)
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er efterhånden yderst sjældent, at man snubler over en pengeseddel, når man går på gaden.

Men med lidt god vilje er det altså næsten tilfældet på Amagerbrogade i København.

I hvert fald har endnu en heldig amagerkaner fået fingre i en million kroner efter at have købt sin lottokupon på Amagers hovedgade.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Og noget kunne tyde på, at man bør tage til Amager og købe sin Lotto-kupon, for det er ikke første gang, at der falder gevinster af på den 3,5 kilometer lange gade.

Hele 15 gange siden 2000 har danskere således vundet millioner på kuponer købt på Amagerbrogade. Deres gevinster udgør tilsammen næsten 107 millioner kroner.

To gange har danskere sågar vundet meget store beløb på gaden. Det skete i januar 2005, hvor gevinsten lød på 32,4 millioner kroner, og i maj 2008, hvor en dansker vandt over 31 millioner kroner samme sted.

Til sammenligning har der kun tre gange været milliongevinster på Nørrebrogade i København.

Den mest vindende gade i Aarhus er Søndergade med fire lottogevinster, og i Odense er det Rugvang med ni gevinster.

Den højeste lottogevinst nogensinde blev vundet i 2008. Her vandt en heldig spiller 38.564.007 kroner på en kupon i Føtex på Lyngbyvej i København.