Corona lukker årsfest og torsdagsbar på CBS

De studerende på CBS vil nu mærke en række tiltag, der skal begrænse coronasmitte på campus.

 
Coronavirussen har ramt Danmark. Her er et overblik over situationen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

CBS iværksætter nu en række tiltag for at forhindre spredning af coronavirus på campus.

Det indebærer blandt andet, at undervisning med flere end 200 studerende fra i dag, onsdag, går over til at være onlineundervisning.

CBS tager nu en række skridt for at forhindre spredning af coronavirus på campus. Bl.a. går undervisning med flere end 200 studerende over til at være onlineundervisning. Fold sammen
Læs mere
Foto: Anne Bæk.

»Vi omlægger gradvist undervisningen, så en større del kommer til at foregå online. Vi starter med undervisningen i de største lokaler og fortsætter derefter til de mindre lokaler,« skriver universitetsdirektør Kirsten Winther Jørgensen i en opdatering på CBS' hjemmeside:

»Undervisning med færre end 200 studerende vil i nogle tilfælde flyttes til større lokaler, så der kan holdes større afstand mellem studerende.«

Kun hver anden læseplads på CBS Biblioteker kan nu benyttes og bookes.

Samtidig er CBS' årsfest, der skulle være holdt fredag 20. marts, aflyst, og torsdagsbarer i Nexus er aflyst foreløbig frem til udgangen af marts.

»Vi opfordrer alle til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og at passe på sig selv og vise hensyn til omgivelserne,« skriver Kirsten Winther Jørgensen i opdateringen.

CBS skrev i en opdatering 9. marts, at to studerende blev diagnosticeret med coronavirus efter skiferier i Norditalien. De personer, som var i kontakt med de studerende på campus, blev fundet, og yderligere tre personer fra CBS blev sendt hjem i forebyggende karantæne.

I en ny risikovurdering advarer de danske sundhedsmyndigheder om, at 580.000 danskere bliver smittet, og at mellem 1.680 og 5.600 danskere dør. Samtidig kan sygdommen vende tilbage til efteråret – i to forskellige versioner.