Anders Samuelsen: »Det er ensomt at være liberal efterhånden«

Med Lars Løkke Rasmussens forslag om en S-V-regering bliver det ifølge Liberal Alliance mere tydeligt, hvorfor der har været så store slagsmål i VLAK-regeringen. Det fortæller han i podcasten 90 Mandater.

Anders Samuelsen fra Liberal Alliance ankommer til debatprogrammet Højlunds Forsamlingshus i Aabenraa onsdag den 15. maj 2019 Fold sammen
Læs mere
Foto: Frank Cilius

Det kommer ikke som sådan bag på Liberal Alliances formand Anders Samuelsen, at Venstre og Lars Løkke Rasmussen kan forestille sig at lave politik med Socialdemokratiet.

I sin bog »Befrielsens øjeblik« åbner Lars Løkke Rasmussen en dør på klem for en kommende S-V-regering, og det ærgrer Anders Samuelsen, men han mener også, at det kan tydeliggøre de resultater, Liberal Alliance har fået ud af at gå i regering med Venstre og De konservative.

»De resultater, vi har skabt, med de 22 milliarder kroner i skattelettelser, red. er ikke kommet af sig selv. Det kan alle jo se nu, at det er ikke kommet af sig selv,« siger han i Berlingskes podcast 90 Mandater, hvor han også siger, at det med forslaget om en S-V-regering er blevet »ensomt at være liberal.«

»Når folk har undret sig over, at der har været nogle slåskampe eksternt, så er det jo derfor. Det er jo ikke noget nyt hos Venstre, at man trækker i retning af Socialdemokratiet,« siger Anders Samuelsen.

»Hvis ikke vi havde været der, så havde vi ikke fået de der bevægelser, trods alt, i liberal retning, som vi har fået med mere frit valg og lavere skat på biler og arbejde, osv., osv., osv.,« remser han op.

Lyt til dagens episode her: