Dansk cykelstjerne skal giftes

 

'Hun sagde JA!'

Den danske Tour-rytter og tidligere U23-verdensmester i enkeltstart, Mads Würtz Schmidt, skal giftes.

På Instagram deler Katusha-rytteren den glædelige nyhed, at hans kæreste, Louise Dahl, svarede ja til hans frieri.

'Jeg skal tilbringe resten af mit liv med denne fantastiske pige. Hun er min klippe og min støtte gennem alle de svære tiden. Hun er det sødeste og gladeste person i mit liv - alt med et smil og et grin. Jeg ser frem til resten af vores liv,« skriver Mads Würtz Schmidt.

Ligeledes har Louise Dahl også delt et billede på sin Instagram-profil, hvor man kan se ringen. Parret bor i Girona i Spanien.

Mads Würtz Schmidt kørte denne sommer sit første Tour de France, hvilket var den 25-årige tempospecialists blot anden Grand Tour.

Her åbnede danskeren blandt andet op omkring en særlig detalje, det lidt tilfældigt fik fokus fra kamerafolkene ved Touren.

På armen har han nemlig en tatovering med et citat fra en sang af bandet Minds of 99.

»Det er mit yndlingscitat fra min yndlingssang, som jeg har sammen med min kæreste. Den er meget personlig for mig, og den betyder meget. Jeg får et smil på læben, hver gang jeg tænker på den. Så det er derfor, jeg fik den på kroppen,« afslørede han.

Mads Würtz Schmidt blev samlet nummer 117 i årets Tour de France, hvor hans bedste etaperesultat undervejs var en 14. plads på 7. etape.

I 2015 vandt han U23-verdensmesterskabet i enkeltstart - en titel, som 20-årige Mikkel Bjerg tirsdag snuppede for tredje gang i streg.

Mads Würtz Schmidt er i år ikke udtaget til det danske landshold i hverken enkeltstart eller linjeløbet. Onsdag kører Kasper Asgreen og Martin Toft Madsen i rødt og hvidt ved enkeltstarten. Ved linjeløbet søndag er Danmark repræsenteret med Jakob Fuglsang, Michael Valgren, Magnus Cort, Michael Mørkøv, Kasper Asgreen, Casper Pedersen, Mads Pedersen og Christopher Juul Jensen.