»Cordua & Steno« på Folkemødet i ekstraudgave fredag klokken 14

 
I denne udgave af Cordua & Steno får vi besøg af tre liberale folketingspolitikere, der skal diskutere, om liberalismen fortsat har en chance. Vi taler med USAs chargé d’affaires ved ambassaden i København, Stuart A. Dwyer, om, hvilken politik USA fører i forhold til Europa og Rusland under den nye præsident. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Intet Folkemøde uden »Cordua & Steno«, og i år er vi på scenen hos Berlingske i Havnegade 20 og sender live som vanligt via berlingske.dk og Facebook.

På scenen får vi besøg af tre liberale folketingspolitikere, der skal diskutere, om liberalismen fortsat har en chance, og om liberale løsninger stadig er relevante i en tid, hvor nationalkonservatismen vinder frem overalt. I panelet er Henrik Dahl fra Liberal Alliance, Jan E. Jørgensen, Venstre og Stinus Lindgren fra De Radikale.

USAs præsident, Joe Biden, deltog i topmøder i Europa i den seneste uge. Først i NATO i England, men senere også med Ruslands præsident, Vladimir Putin, i Genève. Vi taler med USAs chargé d’affaires ved ambassaden i København, Stuart A. Dwyer, om, hvilken politik USA fører i forhold til Europa og Rusland under den nye præsident. Ser Dwyer nogle nye resultater eller perspektiver for samarbejdet efter topmøderne? Og hvordan ser USA på samarbejdet med Danmark og det grønlandske selvstyre om Grønland under den nye præsident?

Traditionen tro slutter vi af med at kommentere Folkemødet, dets afvikling, og hvad vi ellers har iagttaget i Allinge.

Du kan også høre dagens episode her: