De har fået nyt job

Udnævnelser i toppen af dansk erhvervsliv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Effector
Elisabeth Tissot Ludvig,bliver ny administrerende direktør i Effector. Hun er hidtidig health care director og partner og overtager efter Ole Fredslund. De var i 1999 begge med til at grundlægge virksomheden, der nu er solgt til den norske kommunikationsgruppe Media Bergen.

Torm
Sune Stürup Mikkelsen, 40 år, tiltræder 1. februar som vice president, Corporate Finance & IR hos rederiet Torm. Han kommer fra en stilling som CFO/Økonomichef hos SEB Pension og afløser Thomas Andersen, der har orlov i udlandet.

Eli Lilly Danmark
Patrik Larsson, 37 år, er udnævnt til ny pharma operations director for medicinalvirksomheden Eli Lilly Danmark. Han kommer fra Lilly Sverige, hvor han siden 2008 har været sales manager, og han afløser Spyros Filiotis, der bliver ny general manager for Lilly i Grækenland.

DI
Jesper Juul-Jensen,er udpeget til ny branchedirektør i Bilbranchen. Han kom til DI i 1998 og har de seneste fire år været chef for DI’s medlemsforhold og akkvisition.

GEA Process Engineering
Tom Wrensted,er ansat som ny CFO i GEA Process Engineering. Han kommer fra posten som CFO og medlem af direktionen i Brødrene Hartmann, og han tiltræder sit nye job senest 30. april.

Lionbridge
Angélique Espensen, 36 år, er udnævnt til director of localization operations, Northern Europe i oversættelsesselskabet Lionbridge og får dermed ansvaret for de danske, norske, svenske og finske datterselskaber i den amerikanske koncern. Hun har været administrerende direktør i Lionbridge Denmark siden januar 2008.

Kellogg’s
Charlotte Madsen,er udnævnt til ny marketingdirektør hos Kellogg’s. Hun har hidtil været innovation- og research manager, og hun efterfølger Steen Kock, der har valgt at forlade jobbet efter omlægning og centralisering af markedsføringen i koncernen.

Ida Service
Søren Braüner, 43 år, tiltræder 1. februar som marketing- & kommunikationschef hos Ida Service. Han har de sidste otte år været selvstændig kommunikationsrådgiver, og før det har han været ansat i DR, TV 2 og Skandinavisk Filmkompagni.

Secure Fondsmæglerselskab
Erik Larsen, 46 år, er tiltrådt som kundechef & kapitalforvalter i Secure Fondsmæglerselskab. Han kommer fra Nordea Private Banking og Formueforvaltning. Desuden er Søren Olsen, 47 år, tiltrådt som kundechef og Helle Brix Jensen, 48 år, er tiltrådt som supporter.

Babcock & Wilcox Vølund
Mogens Tyllesen, 47 år, er tiltrådt som ny salgsdirektør hos Babcock & Wilcox Vølund, hvor han samtidig bliver en del af koncernledelsen. Han kommer senest fra en stilling som managing director i Envikraft.

Colorama Nordic
Ulrich Foged,er tiltrådt som udviklingschef for Colorama Nordic. Hans skal samordne indkøbsvilkår og indgå fællesnordiske leverandøraftaler for farvespecialhandelsbutikkerne i Colorama i Sverige og Danmark, Fargerike i Norge og Värisilmä i Finland.

PC-ware
Morten Jensen, 33 år, er udnævnt til commercial director hos PC-ware. Han er medlem af ledelsen og har været ansat hos PC-ware siden 1995, senest som ICT manager.

Peytz & Co.
Marianne Steen,er ansat som seniorkonsulent hos Peytz & Co. Hun har i en årrække været selvstændig konsulent for faglige organisationer og danske jobdatabaser. Desuden er Morten Wulff og Kasper Hartwich ansat som udviklere. De kommer fra henholdsvis Berlingske Media og Pensio.

Pnn Medical
Bent Johnsen,er tiltrådt som ny administrerende direktør i Pnn Medical. Han har haft ledende stillinger hos Novo Nordisk og Unomedical. Han overtager efter Erik Othel-Jacobsen, én af grundlæggerne, som har været midlertidig direktør.

SAM Headhunting
Kjeld Birch, er tiltrådt som managing partner hos SAM Headhunting. Han har siden 2002 været ejer og administrerende direktør for headhunter virksomheden Birch & Company. Tidligere har han været hos Novo Nordisk bl.a. som medicinsk direktør.

Klima- og Energiministeriet
Karsten Anker Petersen, 39 år, er ansat som særlig rådgiver for ny klima og energiminister Lykke Friis. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef i Landbrug & Fødevarer og har tidligere bl.a. været kommunikationschef i Danske Slagterier og chef for TDC’s public affairs afdeling.

Wolseley
Ole Dahl, 49 år, er tiltrådt som european heavyside sourcing director for Wolseley, der ejer DT Group. Han kommer fra stillingen som trælastdirektør i STARK Superbyg i København, og han overtager efter Ole Mikael Jensen, der bliver administrerende direktør for Wolseley Central and Eastern Europe.

Accenture
Rasmus Ingemann, 38 år, er ansat som senior manager hos Accenture, hvor han bliver ansvarlig for projektleverancer og forretningsudvikling. Han kommer fra Coca-Cola i Milano.

Guava Online Marketing
Morten Petersen,bliver ny administrerende direktør for Guava Online Marketing. Han har været salgschef i Guava siden 2008 og har tidligere arbejdet som management consultant.