Annonce
Annonce

​CRM-chef: ​Sådan opnår du store besparelser på bogholderiet

Når virksomheden vækster og går ind på nye markeder, gælder det om at bruge medarbejdernes tid best muligt. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Ved at outsource debitorbogholderiet til Midt Factoring A/S opnår virksomhederne store besparelser og får en professionel samarbejdspartner, som håndterer kunderne i ind- og udland. Herved kan virksomhederne koncentrere sig om egne kernekompetencer.

Der kan være mange udfordringer, når virksomheden har kunder i udlandet eller er i kraftig vækst. En af de største udfordringer er debitoradministrationen, som netop er en af Midt Factoring A/S’ kerneydelser. Midt Factoring A/S tilbyder en fleksibel debitoradministration, hvor kunden alene betaler for den ydelse, der bliver leveret, og der er behov for. Herved gøres faste omkostninger til variable omkostninger, og sårbarheden ved sygdom eller ferie minimeres.

Klik her for at få et overblik over din virksomheds indbetalinger og kontobevægelser

»Hos Midt Factoring A/S får din virksomhed tilknyttet en fast kontaktperson/rådgiver, således at der er tryghed og stabilitet i forholdet mellem virksomhedens personale og vores rådgivere. I forbindelse med virksomhedens højsæson stiller Midt Factoring A/S de nødvendige ekstra ressourcer til rådighed«, forklarer Lone Plagborg, CRM-chef hos Midt Factoring A/S.

Ved at outsource debitorbogholderiet kan virksomheden fokusere på sine kerneområder. Foto: Scanpix

Fuldt overblik via MF Online
Ved outsourcing af debitoradministrationen til Midt Factoring A/S bevarer virksomheden det fulde overblik via Midt Factoring A/S’ egenudviklede MF Online system, som sikrer, at alle debitoraktiviteter altid er opdateret og tilgængelige online, siger Lone Plagborg.

Læs her hvordan du kommer i gang med MF Online

»Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher og har vidt forskellig størrelse. Vi er eksperter i debitorstyring og -administration, hvor vi håndterer debitormassen professionelt fra kreditvurdering, rykkerskrivelser og i sidste instans til en evt. inkassosag – samt alle andre dele, der måtte ligge her i mellem«, udtaler Lone Plagborg.

Professionel samarbejdspartner på nye markeder
Når virksomheder er på vej ind på nye markeder eller oplever stor vækst, er der mange fordele ved en professionel samarbejdspartner som Midt Factoring A/S. Midt Factoring A/S har stor erfaring, mange sprogkundskaber og kommunikerer dermed på lokale sprog i flere lande. Samtidig tilbyder Midt Factoring A/S mulighed for betalinger i lokale valutaer, hvorved virksomheden opnår besparelser på bankoverførsler mellem landene.


»Det kræver ofte ekstra kræfter at indtage nye markeder, og her er det en stor fordel at have assistance fra Midt Factoring A/S, der sikrer, at administration og bogholderi er på plads og driftssikker fra begyndelsen. Midt Factoring A/S laver kundetilpassede løsninger, der målrettes til den enkelte virksomheds behov«, understreger Lone Plagborg.

Læs mere på Midt Factoring