Annonce
Annonce

Moderne finansiering: Sådan bliver du nemt konkurrencedygtig

»Som en uafhængig finansieringspartner kan Midt Factoring A/S hjælpe virksomheden på flere områder.« Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Hos Midt Factoring A/S, tilbydes virksomhederne finansiering af debitormassen - kreditsalg veksles til kontantsalg.

Virksomheder, der har mulighed for at komme ind på nye markeder eller har behov for investeringer, oplever ofte udfordringer med at tilvejebringe den nødvendige likviditet til væksten. Her kan Midt Factoring A/S tilbyde flere forskellige løsningsmodeller.

Vil du gerne vide mere om konkurrencedygtig likviditet? Klik her

»Mange virksomheder kan opleve udfordringer med at tilvejebringe den nødvendige finansiering til at kunne imødekomme og sikre den stigende efterspørgsel på deres produkter. Med factoring får de finansiering af deres debitormasse, når fakturaen er udstedt og varen eller ydelsen er leveret. Det giver virksomheden et bedre cash-flow og generelt bedre likviditetsstyring. Således undgår virksomhederne at afvente lange betalingsfrister fra deres kunder i Danmark eller udlandet«, forklarer Søren S. Larsen, administrerende direktør for Midt Factoring A/S.

Mange fordele ved factoring
Midt Factoring A/S tilbyder virksomhederne op til 80 % belåning af fakturaens værdi. Det er typisk en del mere, end den værdi virksomhederne kan opnå hos andre finansieringskilder. Dermed er en løsning hos Midt Factoring A/S med til at forbedre virksomhedens likviditet væsentligt.

Ved generations- eller ejerskifte kan factoring være en god hjælp på vejen for mange virksomheder. Foto: Scanpix

»Som en uafhængig finansieringspartner kan vi hjælpe virksomheden på flere områder. Vi kan tage os af administrationen af den samlede debitormasse, hvor Midt Factoring A/S gennem vores 40-årige virke, har opnået stor erfaring med håndtering af debitorer, både nationalt og internationalt.«

Klik her for at læse mere om Midt Factoring A/S

»Midt Factoring A/S har en stor sproglig diversitet«, fortæller Søren S. Larsen og tilføjer, at det ofte sparer virksomhederne meget besvær med sproglige misforståelser, som ofte fører til forsinkelse med betalingen.

Et andet sted hvor factoring med fordel kan benyttes, er i forbindelse med ændringer i ejerstrukturen.


»Factoring kan være en rigtig god løsning ved generations- eller ejerskifte, hvor kapitalbehovet kan være en udfordring. Ved finansiering af debitormassen kan der tilvejebringes likviditet og virksomhedens fremtid kan sikres optimalt, og dermed lette processen og muliggøre de ønsker virksomheden har fremover«, siger Søren S. Larsen.

Uafhængig af danske finansielle virksomheder
Midt Factoring A/S er ejet af Frankrigs næststørste bankkoncern, Natixis Group og er derfor helt uafhængig af danske finansielle virksomheder. Det gør at Midt Factoring A/S kan etablere samarbejde med virksomheder, uden at gøre sig tanker om, hvilket pengeinstitut der benyttes.

Læs mere på Midt Factoring