De har fået nyt job

Med blandt andre Lars Sandahl Sørensen, Henriette Rald og Henrik Vad.

Lars Sandahl Sørensen Fold sammen
Læs mere
Foto: CLAUS BJØRN LARSEN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

ISS
Lars Sandahl Sørensen, 47 år, tiltræder senest 1. juni som global kommerciel koncerndirektør for ISS og indtræder samtidig i koncernledelsen. Han kommer fra en stilling som senior vice president & chief commercial officer for SAS. Tidligere har han bl.a. været administrerende direktør for datterselskabet SAS International og administrerende direktør for Visit Denmark.

DJØF
Henriette Rald, 45 år, indtræder 1. marts i DJØF’s direktion med ansvar for DJØF’s kommunikation, markedsføring, vækst og hvervning. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i DR, hvor hun har været i tre år. Før da var hun kommunikationsdirektør i Forsikring og Pension.

SuperGros
Per Thau,tiltræder 1. februar som indkøbs- og kategoridirektør i SuperGros. Han kommer fra et job som kædedirektør for Kvickly og Kvickly xtra i Coop Danmark. Tidligere var han ni år i Unilever, senest som salgs- og kategoridirektør.

Twins Consulting
Peter Melvig, 37 år, er udnævnt til direktør hos Twins Consulting. Ligeledes er Birgitte Rygaard, 48 år, udnævnt til direktør.

Carlsberg
Søren Lauridsen,er udnævnt til managing director for Carlsberg India. Han kom til Carlsberg i 2005 som vice president marketing i Polen, og i 2007 blev han udnævnt til deputy managing director i Lao Brewery Company. Tidligere har han været ansat i Unilever
og Orkla Foods.

FranklinCovey Nordic Approach
Jesper Krogh Jørgensen, 40 år, er ansat som direktør hos managementkonsulenterne FranklinCovey Nordic Approach. Han kommer fra venturefirmaet Rainmaking. Før det har han bl.a. været ansat hos Stig Jørgensen & Partners og Deloitte Management Consulting.

Vertu
Peter Eckhardt, 41 år, tiltræder som vice president for product marketing hos Vertu i London. Vertu er en luksusmobiltelefon fra Nokia. Han kommer fra posten som administrerende direktør for Faber Danmark og har tidligere været 21 år hos B&O.

Advokatsamfundet
Torben Jensen, 40 år, tiltræder 1. marts som ny generalsekretær for Advokatsamfundet. Han kommer fra en stilling som kontorchef i strafferetskontoret i Justitsministeriet. Tidligere har han været ansat i bl.a. Civilretsdirektoratets familieretskontor.

Telia Broadband Services
Ken H. Andersen,er ansat som direktør med ansvar for privatmarkedet i Telia Broadband Services. Han har tidligere været ansat hos bl.a. IBM, Carlsberg Danmark og TDC. Desuden er Peter Arke udnævnt til direktør med ansvar for erhvervsmarkedet.

Swegon
Jørn Schultz,er ansat som administrerende direktør for Swegon. Han kommer fra et job som area manager north europe hos AL-KO Therm GmbH. Tidligere var han afdelingschef i Glenco.

Verdo
Kenneth R.H. Jeppesen, 36 år, er tiltrådt som økonomidirektør hos Verdo. Han har erfaring fra energivirksomhederne NVE og SEAS-NVE. Desuden er Jeanette Østergaard Lai, 41 år, ansat som indkøbschef i entreprise, og Jens Stougaard Frederiksen, 48 år, er ansat som it-chef.

Stena Technoworld
Helle Lindved Jensen, 37 år, er udnævnt til administrerende direktør i Stena Technoworld. Hun blev ansat som salgschef i september 2008 og overtog det operationelle ansvar for virksomheden i marts 2009.

Capinordic
Henrik Vad, 49 år, bliver ny administrerende direktør i Capinordic. Han kommer fra en stilling som executive director i Saxo Bank, som han har haft siden marts 2008. Forud for det var han administrerende direktør for SkandiaBanken.

PipeChain
Niels Nybo Jensen, 39 år, er ansat som partner channel director hos PipeChain. Han kommer fra Microsoft, hvor han blandt andet har arbejdet som regionalchef for Microsoft Business Solutions i Østeuropa.

Capgemini Danmark
Bo Wilchen-Pedersen,er tiltrådt som director for big deals og commercial management i Capgemini Danmark. Han har senest været administrerende direktør i IPTeams og tidligere været ansat i PA Consulting.

Lett
Søren Brinkmann,er tiltrådt som advokat og partner i advokatfirmaet Lett, tilknyttet afdeling for virksomhedsoverdragelser i København. Ligeledes er Gert Nissen indtrådt som partner i afdelingen for insolvensret og rekonstruktion af virksomheder i Århus. Og yderligere er Claes Wildfang og Jakob Eriksen tilknyttet som associerede partnere.

AP Pension
Erik Hallarth, 42 år, er ansat som investeringschef hos AP Pension. Han kommer fra Danske Bank, hvor han har rådgivet pensionsselskaber om strategisk investering. Tidligere var han porteføljemanager i PFA og Nordea.