Smykkesucces drejer nøglen om

Smykkevirksomheden Arena Cph blev udråbt til en designsucces, men måtte kort før jul dreje nøglen om.

Læs mere
Fold sammen
Et godt image og masser af kunder er ikke altid nok. Det må smykkevirksomheden Arena Cph sande. Smykkevirksomheden blev siden sin start i 2003 gentagne gange udråbt til en designmæssig succes og gennem årene har selskabets smykker prydet mange sider i danske og udenlandske modeblade. Men nu er Arena Cph gået konkurs.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra direktør i Arena Cph, Mads Frederik Røstbjærg, men kilder med kendskab til selskabet fortæller business.dk, at selskabet blev erklæret konkurs to dage før jul.

”Det er paradoksalt, for samtidig med at julesalget er gået rigtig godt, og både Magsin og Illum meldte om udsolgt af smykkerne, var der tomt i kassen. Kunderne har bare haft svært ved at betale deres regninger,” siger en kilde.

Det senest offentliggjorte regnskab fra Arena Cph er et år gammelt og viser, at virksomheden i 2006/2007 endte på et resultat på bare 409.829 kroner. Men som det ofte ses i modebranchen havde virksomheden allerede dengang et stort tilgodehavende fra salg, nemlig fire millioner kroner.