Ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Torben Moos, 53 år, tiltræder 1. januar som salgsdirektør hos Købstædernes Forsikring. Han skal i sit nye job forsøge at fastholde kundevæksten samt forberede salgsafdelingen på nye udfordringer. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for erhverv og industri i Topdanmark. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andreas Beck
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Randstad

Torben Jansen, 34 år, er blevet ansat som finance manager hos vikar- og rekrutteringsvirksomheden Randstad. Han kommer fra en stilling som økonomichef hos ingeniørvirksomheden IPU.

Osteoporoseforeningen

Regina Boye, 47 år, tiltræder som direktør i Osteoporoseforeningen. Hun kommer senest fra en stilling som marketing- og sales-manager i Boehringer Ingelheim DK.

Grafisk Arbejdsgiverforening

Peter Deurman Petersen er tiltrådt i Grafisk Arbejdsgiverforenings juridiske afdeling.

Compass Group Danmark

Henrik La Cour, 49 år, er tiltrådt som driftsdirektør i Compass Group Danmark. Han kommer fra en stilling hos ISS.

PBJ

Klaus Andresen, 50 år, er ansat som afdelingsleder i Epos Løn hos PBJ. Han kommer fra en stilling som landechef for Zalaris’ BPO operations i Danmark.

Charlotte Koni Hammerskov, 31 år, er ansat som telemarketingkonsulent på PBJs Epos-løsninger samt Workcyclus Professionel. Hun kommer senest fra et job som account manager hos Frank Borch.

A+E Networks

Bo Andersen er ansat som PR- manager for den nordiske region i medievirksomheden A+E Networks. Her skal han arbejde tæt sammen med den nuværende trade marketing manager i København. Han kommer fra en stilling hos Viasat som ansvarlig for produktkommunikation.

MTG

Morten Mogensen er tiltrådt en stilling som chief content officer i medievirksomheden MTG. Her får han ansvaret for programmæssigt at sikre indholdet i de skandinaviske lande, som MTG sender i. Han kommer fra en stilling som programdirektør hos TV3.

Købstædernes Forsikring

Torben Moos, 53 år, tiltræder 1. januar som salgsdirektør hos Købstædernes Forsikring. Han skal i sit nye job forsøge at fastholde kundevæksten samt forberede salgsafdelingen på nye udfordringer. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for erhverv og industri i Topdanmark.

Heidrick & Struggles

Heidi Elisabeth Hansen er ny associate hos det internationale search-firma Heidrick & Struggles. Hun har en baggrund fra CBS, hvor hun har læst økonomi, psykologi og strategi. Heidi Elisabeth Hansen kommer fra en stilling som researcher hos Amrop. Hos Heidrick & Struggles skal hun især arbejde med at finde topledere inden for life science-området.

KPS Consulting

Jørgen Klüwer tiltræder som managing partner hos IT-konsulenthuset KPS Consulting med ansvar for Norden. Han kommer til KPS Consulting med årelang erfaring i implementering af SAP og integration af e-commerce-løsninger baseret på systemet Hybris.

HaGe

Henrik Madsen, 51 år, tiltræder i ledelsen for HaGe (en del af DLG) og får ansvaret for aktiviteter inden for korn, raps og foder. Han kommer fra direktionen i Getreide AG, hvor han havde ansvaret for afgrøde- og foderaktiviteterne, og i årene 1994-2003 var han afdelingsleder i HaGe.

Edlund

Annette Weber er udnævnt til direktør for salg og marketing i Edlund A/S. Hun kommer fra en stilling som business manager i samme firma. Hun har en baggrund fra den finansielle sektor og har i en årrække arbejdet internationalt med salg af software til forsikringsbranchen.

Mads Lauridsen, 43 år, er udnævnt til kundedirektør for kommercielle kunder i Edlund A/S. Han har en baggrund som aktuar og kommer fra en stilling som salgsdirektør i samme firma.

Christian Rindtoft, 43 år, er udnævnt til økonomidirektør i Edlund A/S. Han har i en årrække undervist i økonomistyring og international business på CBS. Han forlod en stilling som chef for både en business controller- og en project management-afdeling i KMD, inden han indtog økonomidirektørstolen i Edlund A/S.

Dansk Energi

Karen Thure tiltræder 1. november som presserådgiver i Dansk Energi. Hun kommer fra en stilling som særlig rådgiver for tidligere beskæftigelsesminister Mette Frederiksen, som hun har haft siden regeringsskiftet. Før det arbejdede hun for Socialdemokraterne på Christiansborg i tre år som politisk kommunikationsrådgiver. En karrierer der startede, da hun var student for partiformand Helle Thorning-Schmidt.

Viegand Maagøe

Søren Eriksen tiltræder 1. december som administrerende direktør for konsulentvirksomheden, Viegand Maagøe. har tidligere været administrerende direktør for DSB og har de seneste år bl.a. arbejdet med kapitalfonde. Han er uddannet cand.oecon fra Odense Universitet i 1993.

Bayer CropScience

Antoine Bernet tiltræder 1. januar som nordisk marketingchef for Bayer CropScience. Antoine Bernet har en MA fra National Institute of Agronomy i Paris og har arbejdet i Bayer siden 2005, senest som Crop Manager for Cereals & OSP i Frankrig.

ASE

Michael Hirschsprung, 53 år, tiltrådte 6. november som afdelingsleder i ASE. Han kommer fra en stilling i Handelsbanken.

TUI Travel Plc.

Klaus Johansen, tiltræder som Global Director of Commercial & Ancilllaries for TUI Travel Plc., i Danmark kendt under navn Star Tour. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i American Express Global Business Travel.

Waoo!

Ole Ørndrup, 54 år, tiltrådte 3. november som ny teknisk direktør, CTO, i Waoo! Han kommer fra en stilling som divisionsdirektør for entreprise hos energiselskabet Verdo.

Foreningen af Social-, sundheds- og arbejdsmarkedschefer i Danmark (FSD)

Helle Linnet, 58 år, er valgt som ny formand for Foreningen af Social-, sundheds- og arbejdsmarkedschefer i Danmark (FSD). Hun har siden 2007 været direktør for social- og arbejdsmarkedsområdet i Vordingborg.

Idealcombi

Sonny Curtis, er blevet ansat Key Account Manager hos Idealcombi.

Cecilie Rasmussen, er blevet ansat som salgselev i Idealhuset København.

Uffe Larsen, er blevet ansat som intern salgskonsulent i Idealhuset København.

EET Europarts

Allan Hebel, er blevet ansat som ny salgskoordinator i kundeservice teamet. Han kommer fra en stilling som intern sælger hos Aurora.

IT-Branchen

Birgitte Hass, tiltræder 1. december som ny adm. direktør i IT-Branchen. Hun kommer fra en stilling som adm. direktør for Forsikringens DataCenter, FDC.

GoApplicate

Kirsten Holm, er blevet ansat hos GoApplicate. Hun kommer fra en stilling hos CGI.

H. Lundbeck

Jeppe Falsig Pedersen, blev 1. november ansat som Principal Scientist Neurodegeneration 1.

MT Højgaard

Jens Bastrup, blev 1. november ansat som sektionsdirektør for Anlæg & Beton Vest i MT Højgaard. Han kommer fra en stilling som senior projektchef hos Aarslef A/S, Anlæg Udland i Mozambique.

Peak Consulting Group

Jannik Sørensen, 41 år, er ansat hos konsulentvirksomheden Peak Consulting Gróup som management konsulent. Han kommer fra en stilling hos CGI, hvor han havde ansvaret for salg og leverancer of HR-systemer til virksomhedens kunder.

Schenker A/S

Rune Rasmussen, 29 år, er ansat som filialchef i transportvirksomhedens filial i Arhus. Han har været ansat i virksomheden i 4 år og kommer fra en stilling som sales manager west og er uddannet speditør hos Interfjord.

Milestone Systems

Kenneth Hune Petersen, er ansat som chief sales and marketing officer hos Milostone Systems i København. Han kommer fra en stilling som senior vice president hos Simcorp, hvor han har arbejdet de seneste 17 år og er uddannet cand. polit.

Queue-it

Vipul Nandanyia, er ansat som client manger hos it-virksomheden queue-it. Hun har tidligere arbejdet hos Dell og Intel og har en kandidatgrad fra universitetet i Gujarat.

Formuepleje

Toke Katborg Hjortshøj, 36 år, er ansat som senior porteføljemanager. Han har de seneste 7 år arbejdet med porteføljeforvaltning af high yield og emerging markets kreditobligationer i SparInvest og har en ph.d. i finansiering fra Aarhus Universitet.

Peter Dabros, 35 år, er ansat som senior porteføljemanager. Han kommer fra en stilling hos SparInvest, hvor han var porteføljemanager på investment grade og high yield virksomhedsobligatioer. Han er uddannet cand. polit. fra Københavns Univsersitet.

Tivoli

Nikolaj Koppel, 45 år, tiltræder 1. januar som underdirektør for Kultur i Tivoli. Han kommer fra en stilling som kanaldirektør på DR P2 og har tidligere arbejdet i Tivoli som musikchef i årene 2005-2010.

Djursland Bank

Lars Møller Kristensen, 54 år, er udnævnt til direktør og medlem af bankens diretktion. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Djursland Bank, hvor han har været ansat siden 2003. Han har en HD i organisation og arbejdede inden ansættelsen i Djursland Bank for BG Bank som afdelingsdirektør i bl.a. Varde og Esbjerg.

Novicell

Jakob Bækkelund Nielsen, 40 år, tiltræder som afdelingschef for det aarhusianske onlinebureau Novicells afdeling i København. Han kommer fra en stilling som leder af Kilroys webafdeling. Jakob har en Master i international Business Communication fra CBS.

BDO

Jeppe Schyth Olsen er tiltrådt som market director. Han kommer senest fra en stilling som marketing- og kommunikationschef hos Jyllands-Posten. Han er uddannet kandidat i informationsteknologi, kommunikation og organisation fra SDU.

Købstædernes Forsikring

Sune S. Mikkelsen, 45 år, tiltræder som økonomidirektør pr. 1 februar. Han kommer senest fra en stilling som chef for Capital Management og Solvency ll.

Markedsføring

Thomas Wahl tiltræder som direktør pr. 1. januar. Han kommer fra en stilling i DSB som Head of Digtial og Loyalty.

Codan/trygg-Hansa

Stig Pastwa, 47 år, tiltræder som CFO. Han kommer senest fra en stilling som finansdirektør i DSB. Han er uddannet HD-R, samt ledelsesuddannelse fra London Business School, IMD og Stanford University.