Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Virksomheden Eniro er flyttet ind i ombygget industrihal i Søborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sigrid Nygaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Unilever

Jens Voldmester tiltræder 1. marts som ansvarlig for globalt salg for en ny business unit i Rotterdam. Han er uddannet cand.merc. og har de seneste syv år været managing director for Unilever Danmark A/S.

Maersk Drilling

Jesper Kjær Hansen, 49 år, tiltræder som Vice President i A.P.Møller - Mærsk. Han blev ansat i 2010 som leder af IT afdelingen i Maersk Drilling. Han er uddannet civilingeniør fra DTU. Før han tiltrådte i Maersk Drilling var han CIO i GN Resound.

Ferring Pharmaceuticals

Marianne Kock er tiltrådt som adm. direktør for Ferring Pharmaceuticals, International Pharma Science Center. Hun er uddannet MSc.Pharm og har været ansat i Ferring siden 2002. Hun har tidligere arbejdet på Novo Nordisk og Leo Pharma, og kommer fra en stilling i Ferring som Senior Vice President, Global Regulatory, Information & Pharmacovigilance.

ENIRO Danmark

Allan Jakobsen, 45 år, er udnævnt som adm. direktør i ENIRO Danmark. Han kommer fra en stilling i Nets. Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet i 1994.

Innovisor

Torben Craner er tiltrådt som manager i konsulenthuset Innovisor. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Univsersitet og har arbejdet som management konsulent i mere end 13 år.Anna Jein er tiltrådt som seniorkonsulent i konsulenthuset Innovisor. Hun har en MSc i business, language and culture fra CBS.

HORESTA

Pia E. Voss tiltræder 1. juni som juridisk direktør i HORESTA. Hun er advokat med speciale i arbejds- og ansættelsesret, og kommer fra jobbet som direktør i Danmarks Rederiforening. Hun er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet.

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Nino Rosenlund er tiltrådt en stilling som hoteldirektør for Radisson Blu i Aarhus. Han kommer fra en stilling som general manager for det polske Radisson Blu Hotel i Krakow. Han har mere end 24 års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen og er uddannet kok.

Mars Nordics

Annette Zeipel er tiltrådt som general manager hos Mars Nordics i København. Hun kommer fra en stilling som managing director for Wrigley Nordics.

Elmer & Partnere

Gert Willerslev indtræder som partner hos Elmer & Partnere. Han har haft møderet for Højesteret siden 2006.Kira Kolby Christensen bliver associeret partner hos Elmer & Partnere. Hun blev kandidat i 2000 og har tidligere arbejdet inden for Justitsministeriet og domstolene.

Alectia

Line Christiansen er tiltrådt som HR business partner hos Alectia i Virum. Hun kommer fra en stilling som HR-chef i Skandinavisk Logistik og er uddannet grundvandsgeolog fra Københavns Universitet.Anders Rothmann er tiltrådt som junioringeniør hos Alectia i Virum. Han bliver tilknyttet afdelingen Klima & Anlæg, som bl.a. leverer løsninger inden for anlægsopgaver i forbindelse med vej-, plads- og parkeringsarealer.

Visma Services Danmark

Helene Schleicher er indtrådt i ledelsen hos Visma Services. Hun har en kontoruddannelse med speciale i regnskab. Kenney Søby er udnævnt til senior manager i Visma Services. Han er specialist i IT-sikkerhed.

Pengeinstitutnævnet

Ulla Wulf Kjær, 47 år, er tiltrådt som direktør i Pengeinstitutnævnet, der drives af Finansrådet og Forbrugerrådet Tænk. Hun kommer fra en stilling som projektleder i Nykredit Bank. Hun er uddannet jurist og advokat og har også en Executive MBA.

DRC

Torben E. Hoffmann Rosen-stock, 41 år, tiltræder som direktør i DRC - Danske Restauranter og Cafeer. Han har tidligere været direktør for mode- og tekstilbrancheforeningen WEAR hos Dansk Erhverv. Han er uddannet jurist fra Københavns Universitet.