Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Virksomheden Eniro er flyttet ind i ombygget industrihal i Søborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sigrid Nygaard

Unilever

Jens Voldmester tiltræder 1. marts som ansvarlig for globalt salg for en ny business unit i Rotterdam. Han er uddannet cand.merc. og har de seneste syv år været managing director for Unilever Danmark A/S.

Maersk Drilling

Jesper Kjær Hansen, 49 år, tiltræder som Vice President i A.P.Møller - Mærsk. Han blev ansat i 2010 som leder af IT afdelingen i Maersk Drilling. Han er uddannet civilingeniør fra DTU. Før han tiltrådte i Maersk Drilling var han CIO i GN Resound.

Ferring Pharmaceuticals

Marianne Kock er tiltrådt som adm. direktør for Ferring Pharmaceuticals, International Pharma Science Center. Hun er uddannet MSc.Pharm og har været ansat i Ferring siden 2002. Hun har tidligere arbejdet på Novo Nordisk og Leo Pharma, og kommer fra en stilling i Ferring som Senior Vice President, Global Regulatory, Information & Pharmacovigilance.

ENIRO Danmark

Allan Jakobsen, 45 år, er udnævnt som adm. direktør i ENIRO Danmark. Han kommer fra en stilling i Nets. Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet i 1994.

Innovisor

Torben Craner er tiltrådt som manager i konsulenthuset Innovisor. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Univsersitet og har arbejdet som management konsulent i mere end 13 år.Anna Jein er tiltrådt som seniorkonsulent i konsulenthuset Innovisor. Hun har en MSc i business, language and culture fra CBS.

HORESTA

Pia E. Voss tiltræder 1. juni som juridisk direktør i HORESTA. Hun er advokat med speciale i arbejds- og ansættelsesret, og kommer fra jobbet som direktør i Danmarks Rederiforening. Hun er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet.

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Nino Rosenlund er tiltrådt en stilling som hoteldirektør for Radisson Blu i Aarhus. Han kommer fra en stilling som general manager for det polske Radisson Blu Hotel i Krakow. Han har mere end 24 års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen og er uddannet kok.

Mars Nordics

Annette Zeipel er tiltrådt som general manager hos Mars Nordics i København. Hun kommer fra en stilling som managing director for Wrigley Nordics.

Elmer & Partnere

Gert Willerslev indtræder som partner hos Elmer & Partnere. Han har haft møderet for Højesteret siden 2006.Kira Kolby Christensen bliver associeret partner hos Elmer & Partnere. Hun blev kandidat i 2000 og har tidligere arbejdet inden for Justitsministeriet og domstolene.

Alectia

Line Christiansen er tiltrådt som HR business partner hos Alectia i Virum. Hun kommer fra en stilling som HR-chef i Skandinavisk Logistik og er uddannet grundvandsgeolog fra Københavns Universitet.Anders Rothmann er tiltrådt som junioringeniør hos Alectia i Virum. Han bliver tilknyttet afdelingen Klima & Anlæg, som bl.a. leverer løsninger inden for anlægsopgaver i forbindelse med vej-, plads- og parkeringsarealer.

Visma Services Danmark

Helene Schleicher er indtrådt i ledelsen hos Visma Services. Hun har en kontoruddannelse med speciale i regnskab. Kenney Søby er udnævnt til senior manager i Visma Services. Han er specialist i IT-sikkerhed.

Pengeinstitutnævnet

Ulla Wulf Kjær, 47 år, er tiltrådt som direktør i Pengeinstitutnævnet, der drives af Finansrådet og Forbrugerrådet Tænk. Hun kommer fra en stilling som projektleder i Nykredit Bank. Hun er uddannet jurist og advokat og har også en Executive MBA.

DRC

Torben E. Hoffmann Rosen-stock, 41 år, tiltræder som direktør i DRC - Danske Restauranter og Cafeer. Han har tidligere været direktør for mode- og tekstilbrancheforeningen WEAR hos Dansk Erhverv. Han er uddannet jurist fra Københavns Universitet.