Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Blandt andet har Salling fået en ny medarbejder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Axel Schütt

DEAS

Michala Velin, 33 år, er ny kundeansvarlig i ejendomsforvaltningsselskabet DEAS. Hun kommer fra en stilling i DEAD som teamchef. Hun er uddannet cand.merc.jur.

Lokale og Anlægsfonden

Esben Danielsen tiltræder 1. marts som fondsdirektør i Lokale og Anlægsfonden. Han kommer fra stillinger som udviklingschef og direktør i Orange Innovation for Roskilde Festivalen. Han er uddannet i naturvidenskab med en bachelor i fysik og kommunikation fra RUC.

Scandinavian Tobacco Group

Niels Frederiksen, 50 år, tiltræder 1. marts som CEO for Scandinavian Tobacco Group. Han kommer fra en stilling som direktionsmedlem og Executive Vice President for virksomhedens global supply chain. Han har en HD i marketing.

Salling

Birthe Wiberg, 47 år, tiltræder 1. februar som ny marketingchef i Salling. Hun kommer fra en stilling som marketingschef i Legoland, og er uddannet cand.merc.jur.

FVD

Allan Weirup, 50 år, tiltræder som direktør for FVD (Foreningen for Vandværker i Danmark). Han kommer fra direktør-stilling i Guldborgsund Forsyning. Han er uddannet civiløkonom fra CBS og har en MBA fra Syddansk Universitet.

Survey Association

Vagn Lehd Møller er indtrådt i bestyrelsen hos dansk Survey Association. Han er mangeårig Mærsk-direktør.

Dolle Nordic A/S

Christian Reimer, 42 år, tiltræder som salgschef i Skandinavien for Dolle Nordic A/S. Han har tidligere besat ledende stillinger hos Miele og Nobia.

eBay

Sofie Folden Lund, 37 år, er tiltrådt som head of PR & communications hos eBay. Hun kommer fra en stilling som seniorkonsulent hos kommunikationsbureauet Essencius og er uddannet i retorik fra Københavns Universitet.

IDA

Martin Kyed, 36 år, tiltræder 1. marts en stilling som cheføkonom i IDA. Han har en fortid i Finansministeriet, Copenhagen Economics og Cepos.

e-Types

Thomas Schmidt Jørgensen er tiltrådt som direktør for strategi og kommunikation hos e-Types. Han kommer fra et job som direktør og partner hos PrimeTime Kommunikation.

Alsie Express

Lone Koch, 59 år, er nyt bestyrelsesmedlem hos Alsie Express. Hun har siden 1975 været medlem af bestyrelserne for henholdsvis Cimber Air A/S og Cimber-Sterling.

Golden Days

Charlotte Frost Andersen, 32 år, er ansat som kommunikationschef hos Golden Days. Hun kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent i Essencius og har læst en master i Publishing ved New York University.Signe Lopdrup, 46 år, er nyt bestyrelsesmedlem hos Golden Days. Hun er vicedirektør for Roskilde Festival og er uddannet cand.mag. i dansk.

Orbicon

Henrik Klinge er tiltrådt som direktør i Orbicons byggeridivision. Han kommer fra en stilling som markedsdirektør i Niras og er uddannet civilingeniør fra DTU i 1981 og har derudover en HD i økonomi.Morten Tranekjær Jensen, 36 år, er ansat som GIS-konsulent i Orbicon Informatik. Han er uddannet agronom og har tidligere været ansat i bl.a. Glostrup Kommune.Uffe Holm Hansen, 37 år, er ansat som lead developer i OrbiconInformatik. Han er uddannet datamatiker og kommer fra en stilling hos Voicebird.

BASE Erhverv

Klaus Tolstrup Møller, 35 år, tiltræder 1. februar som projektleder hos BASE erhverv. Han er uddannet bygningskonstruktør.

EMC

Mikkel Bernhoh Jakobsen er ansat som associate systems engineer i EMC Computer Systems Danmark A/S. Han kommer fra 4D Systems, hvor han har arbejdet som Software Architect and Developer siden 2006.