Birgitte Hjort er gravid: Må overlade rolle til Vild med dans-stjerne

Skuespilleren bliver efter planen mor lige omkring premieren på musikforestillingen »Divaer i glas« i august.

Her ses Birgitte Hjort Sørensen og Caroline Henderson som oprindeligt skulle have optrådt sammen i forestillingen »Divaer i glas«. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen

Den internationalt kendte danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen er i lykkelige omstændigheder.

Den 36-årige skuespillerinde venter sit første barn, og graviditeten betyder, at hun må melde fra musikforestillingen »Divaer i glas« i Glassalen i Tivoli.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse og afslører samtidig, at Birgitte Hjort Sørensens erstatning er fundet i sangerinden Kaya Brüel.

Læs også: Se den her: Tivoli klar med ny forlystelse til 30 millioner

»Det er af den absolut bedste årsag, at jeg må trække mig fra 'Divaer i Glas', som jeg ellers havde glædet mig meget til at være med i. Jeg skal nemlig føde mit første barn til august, lige omkring premieren,« siger Birgitte Hjort Sørensen i pressemeddelelsen og fortsætter.

»Min kæreste og jeg glæder os vanvittigt meget til dette nye eventyr. Og jeg er lykkelig for, at det i stedet er min gode veninde og brillante kollega Kaya, der skal indtage scenen sammen med Caroline Henderson og Cecilie Stenspil,« jubler den gravide »Game of Thrones«-stjerne, der danner par med tv-manden Kristian Ladegaard-Pedersen.

Kaya Brüel glæder sig til at erstatte gravide Birgitte Hjort Sørensen, fortæller hun i pressemeddelelsen.

»Udover at jeg selv har optrådt i Glassalen nogle gange, har min mormor, sanger- og skuespillerinde Birgit Brüel, været en del af varieté- og revymiljøet.«

Læs også: Tivoli er klar med store stjerner og et spækket program

»Jeg glæder mig til at hylde nogle af de største divaer gennem tiden sammen med nogle af de største danske divaer,« siger Kaya Brüel i pressemeddelelsen.

Premieren på »Divaer i glas« med Cecilie Stenspil, Caroline Henderson og Kaya Brüel i front finder sted i Glassalen i Tivoli 30. august.

»Hvis jeg ser nogen, der simulerer blowjobs på en scene, så falder jeg næsten i søvn«

/ritzau/