TV-dating kan føles som en boble. »Man bliver på en eller anden måde lidt hjernevasket til at gøre det til mere end, hvad det er«

Byens Bedste – Podcast: Jagten på kærlighed i reality-tv er sat ind. Og måske er det bedre end nutidens datingkultur med app's og overfladiske møder.

Uyen (til venstre) var en af de kvinder, der i programmet »The Bachelor« dystede om ungkarlen Caspers hjerte. Hun nåede langt, men Caspers allersidste rose gik til en anden. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I denne udgave af Byens Bedste – Podcast sætter vi fokus på datingprogrammer på TV.

En syndflod af tv-programmer om at finde kærligheden strømmer indover det danske land, og nye kreative måder til at møde den eneste ene lader til at være en uudtømmelig brønd.

Med den nye sæson af den danske opfindelse »Gift ved første blik« på vej, med »Fem fyre flytter ind«, der sendes på TV 2 play, og med de nylig overståede sæsoner af »The Bachelor« og Prince »Charming«, er der rigelig at tage fat på, hvis man vil dykke ned i det danske realitydatingunivers.

På tværs af kanaler lægger danskere sig i selen og kaster sig ud i et kapløb om kærligheden – eller titlen som vinder – under mere eller mindre opstillede og udstillende forhold.

I TV 2-datingprogrammet »The Bachelor« har Uyen kæmpet om Caspers hjerte, og uge efter uge måtte krydse alt, hvad der krydses kunne i håb om fortsat at modtage en rose fra den eftertragtede ungkarl.

Ligeledes har Amir i Discovery+-programmet »Prince Charming« kæmpet om den eftertragtede Jonas' gunst, og uge efter uge håbet på at være en af de heldige modtagere af et slips fra drømmeprinsen.

Både Amir og Uyen gæster denne gang Byens Bedste-podcasten, og fortæller om, hvordan det er, at lede efter kærligheden til offentlig skue og under særlige forhold.

Programmets vært er Aminata Amanda Corr, og det er produceret af Alex Brøndbjerg.

Følg Byens Bedste på mobil

AOKs boblere

I filmen »Pagten« af Bille August portrætteres Karen Blixen af Birthe Neumann. Og hun stjæler billedet. Berlingskes anmelder Thomas Brunstrøm giver fem stjerner med ordene: »»Pagten« er måske egentlig mest til fire stjerner, men Neumann får den sidste helt alene«.

Den elektroniske festival »Stella Polaris« indtager Frederiksberg Have lørdag 7. august fra klokken 12 til 16. Får man ikke plads, er der mulighed for at se arrangementet streamet fra Søndermarken, hvor man kan følge det på storskærm – og lytte med, naturligvis.

8. august begynder Copenhagen Summer Festival på Charlottenborg. En kammermusikfestival med unge talenter og prisvindere fra Danmark og udland. Festivalen varer frem til 19. august, hvor der også uddeles en talentpris.