Sådan kåres vinderne af Byens Bedste 2019

Byens Bedste 2019 er i gang.

Årets jury er sammensat af journalister og redaktører fra AOK (kultur- og livsstilsredaktionen) og to udefra. Fra oven: Søren Jacobsen Damm og Søren Frank, Sine Gerstenberg, tv.: Jakob Steen Olsen og Torben Weirup, i midten Ane Cortzen og Chris Pedersen og til højre Katrine Irminger Sonne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt, Mads Joakim Rimer Rasmussen, Søren Bidstrup og Celina Dahl
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når AOK for 19. år i træk kårer Byens Bedste, bliver alle vinderne fundet med hjælp fra læserne.

Københavnerne har kunnet indstille deres favoritter, og alle buddene er vurderet af juryen.

AOK-juryen har udvalgt det endelige felt af i alt 100 nominerede i 20 kategorier, så det kun er de allerbedste, der står tilbage i konkurrencen.

Juryen deltager også, når vinderne skal findes. Juryens stemmer tæller 50% i den endelige afgørelse, og det samme gælder læsernes stemmer.

Årets jury består af gourmetredaktør Søren Frank, madskribent Søren Jacobsen Damm, kunst- og arkitekturanmelder Torben Weirup, teaterredaktør Jakob Steen Olsen, journalist Sine Gerstenberg og journalist Katrine Irminger Sonne. I år har vi også inviteret arkitekt, debattør og studievært Ane Cortzen og radio og TV-vært Chris Pedersen med i juryen.

Vinderne af Byens Bedste 2019 offentliggøres lørdag 8. juni til Byens Bedste Fest på Charlottenborg. Der er gratis adgang, og du er inviteret.

Stem på alle kategorierne i Byens Bedste her.