Kom med til Byens Bedste Fest på Charlottenborg

8. juni kåres vinderne af Byens Bedste 2019 ved en prisuddeling på Kunsthal Charlottenborg. Der er gratis entré, og alle er inviteret.

Lørdag den 9. juni 2018 fejrede AOK og Berlingske Byens Bedste i Kunsthal Charlottenborgs gård. Her blev de bedste københavneroplevelser kåret som Byens Bedste 2018. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvem render med titlen som Byens Bedste 2019? For 19. år i træk hædrer AOK Byens Bedste inden for en lang række kategorier. 100 nominerede barberes ned til 20 vindere, når AOK uddeler de eftertragtede Byens Bedste-statuetter lørdag 8. juni.

De seneste uger har læserne sendt tusindvis af stemmer efter deres favoritter i kategorier som Byens Bedste Burger, Gourmet, Kulturoplevelse og Byggeri. Nu skal vinderne kåres ved en stor prisoverrækkelse, der har til formål at fejre København, københavnerne og dem, der skaber livligt leben i byen.

Festen foregår i Pinsen i Kunsthal Charlottenborgs gård, der i anledning af Byens Bedste Fest forvandles til en festplads. Aftenens vært er TV- og radiovært Anders Stegger, der for fjerde gang er frontfigur for Byens Bedste Fest. Dagen igennem er der underholdning og opvarmning på gårdspladsen med livejazz og DJ, og sulten kan stilles fra en række forskellige madboder, der sælger streetfood som pizza, bæredygtig bananis, argentinske empanadas og pokebowls.

Der er gratis entré for alle interesserede til festen, der foregår under åben himmel.

Fest fra kl. 14

Gårdspladsen åbner allerede kl. 14, og festen kickstartes med en omgang jazz fra Rolf Thofte Trio, der leverer klassisk jazz med hovedvægt på improvisation. Efterfølgende går DJ Camille Jones på scenen, inden selve prisoverrækkelsen begynder kl. 18, og Anders Stegger tager over.

Årets minikoncert – mellem showets to halvdele – leveres af den dansk-engelske elektropoptrio Off Bloom, der har hittet med numre som »Love to Hate It« og »Falcon Eye«. Trioens liveoptrædener er intense og særligt kendt for sangerinden Mette Kathrine Mortensens entusiastiske og medrivende sceneperformance.

Off Bloom her ved en optræden på Northside Festival 2017 i Aarhus. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen.

Aftenen rundes af med fejring og efterfest, hvor Camille Jones atter stiller sig bag pulten.

Vinderne af Byens Bedste 2019 er i år fundet via brugernes og AOK-juryens stemmer. Begge tæller 50 pct. i den endelige afgørelse. Årets jury består af gourmetredaktør Søren Frank, madskribent Søren Jacobsen Damm, kunst- og arkitekturanmelder Torben Weirup, teaterredaktør Jakob Steen Olsen, journalist Sine Gerstenberg og journalist Katrine Irminger Sonne. I år har vi også inviteret arkitekt, debattør og studievært Ane Cortzen og TV- og radiovært Chris Pedersen med i juryen.

Program:

Kl. 14: Pladsen åbner
Kl. 14-16: Livejazz ved Rolf Tofte Trio
Kl. 17-18: DJ-set ved Camille Jones
Kl. 18-18.40: Byens Bedste-awardshow del 1
Kl. 18.40-19:  Minikoncert: Off Bloom
Kl. 19-19.30: Byens Bedste-awardshow del 2
Kl. 19.30-22: Afterparty med musik fra DJ Camille Jones
Kl. 22: Tak for i aften